Lyckodag i Filipstad

Julen började bra för vinnarna i Filipstad när Fredagschansen landade där. Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris laddade tomtesäcken med mängder av guldkuvert, spände för renarna och överraskade vinnarna med vinstcheckar på 100 000 kronor per lott.

”Tack ska ni ha!”

Ett härligt gäng med grannar och familjer har samlats för att dricka kaffe tillsammans. Kanske är det tomten de väntar på? Mycket riktigt, strax dyker Daniel upp med tomtesäcken fylld av guldkuvert.

– Finns det några snälla vuxna här? undrar han.

Och visst finns det. En strid ström av vinnare får komma upp en och en och dra vinstcheckar. Det är Reijo som får börja och när han drar sin vinstcheck på 100 000 kronor applåderar publiken.

– Det var väldigt fint. Tack ska ni ha!

Massutdelning av guldkuvert

Nu är det Ullas tur att dra en vinstcheck, även hon vinner 100 000 kronor. Och det gör även Bunchoo som Daniel ropar upp härnäst. Ulrika och Eilert drar också vinstcheckar på 100 000 kronor var. Tillsammans vinner de 200 000 kronor.

– Det var en fin julklapp, säger Eilert glatt.

Daniel ropar upp Merja, hon har två lotter och får därför dra två vinstcheckar på 100 000 kronor styck.

– Det var inte fy skam det! skrattar Merja.

Även Valborg och Birgitta vinner 200 000 kronor var, och Lisbet som har tre lotter vinner 300 000 kronor. Sist men inte minst är det Jans tur att få sitt guldkuvert, och han drar en vinstcheck på 100 000 kronor.

– Den satt som handsken, skrattar Jan.

Och nu återstår det inget annat för Daniel än att önska god jul innan han och renarna åker vidare till nästa vinstutdelning.

Det var inte fy skam det!

Merja vann 200 000 kronor i Fredagschansen

Se när vinnarna överraskas

Fredagschansen

Varje fredag delas Fredagschansen ut i en vinnande postkod.

Alla som har en lott och bor i den vinnande postkoden vinner 100 000 kronor per lott.

Se när Fredagschansen lottas ut


Publicerad: 23 dec 2022