Många känslor i Kilafors

Känslorna vibrerade när Kicken delade ut Fredagschansen i Kilafors vecka 17. Gråt, skratt och pusskalas utlovas när vinnarna fick videosamtal från Postkodlotteriet. Missa inte heller några av höjdpunkterna från Grannyra i april. Äkta känslor utlovas även här.

Åke arbetar i sin verkstad i godan ro när hans fru Veronica hämtar honom. Utan protester sätter han sig framför skärmen när Veronica och Elisabeth beordrar honom till det. De har kokat ihop en riktig överraskning. Men när Kicken framför sin glada hälsning ser Åke ut att ta allt med ro. Ända tills han får reda på att han vunnit 200 000 kronor på sina två lotter.

Då spricker pokeransiktet och han skrattar och gråter – samtidigt. Veronica får både trösta och gratulera honom.

Dubbla gratulationer

Nästa samtal går till Sten‑Björn. Men det är inte han som vunnit, det är hans fru Eva som är den lycklige. Sten‑Björn har tagit sin roll som mullvad på stort allvar. Han har kokat ihop en historia om att TV ska ringa för en intervju om parets tillverkning av visir till sjukvården. Nu är det nästan svårt att välja vad vi ska gratulera till. Vinsten på 100 000 kronor eller det fantastiska arbete för sjukvården som Eva och Sten‑Björn bidra med?

Svaret är enkelt. Vi applåderar för både vinsten och de tvåhundra visiren.

Höjdpunkter från Grannyran

I början av april landande Grannyran i Ängelholm och det firades lite annorlunda den här gången – då hela eventet flyttade in till en studio och blev Postkodlotteriets första digitala Grannyra. Rickard och Sandra var på plats och konfettin likaså. Robin Bengtsson och Lina Hedlund stod för skönsången, och vinnarna, de stod för underhållningen.

Missa inte klippet i filmen!


Publicerad: 24 apr 2020