Glädjetårar i Rydebäck

När Daniel Paris delade ut Guldvinsten vecka 18 var det några lyckliga vinnare i postnummer 257 33 i Rydebäck som fick dela på 2 miljoner och en Volvo V60. Och vilka känslor det väckte! Inte ens en luttrad vinstutdelare från Postkodlotteriet kunde hålla tårarna tillbaka.

Åsa gick med i Postkodlotteriet av två anledningar. Främst för att vara med och bidra till de ideella organisationer som får ta del av överskottet från lotteriet. Men hon tackar heller inte gärna inte nej till en vinst, om så skulle bli fallet. Och idag blev den önskningen uppfylld. Åsa vinner 132 606 kronor på sina tre lotter. Då är det väl inte så konstigt att man hoppar jämfota inför sina kollegor?

Extralotterna gav vinst

Nästa samtal går till Jenny som verkligen lyckas överraska sin mamma Carina. Hon tror knappt sina ögon när hon ser vem som ringer. Men Carina finner sig snabbt och räknar ut att hon för tillfället har sju lotter. För hon vann ju två extralotter alldeles nyligen. Vilken lycka! Det vinsten resulterade i att hon idag vinner 309414 kronor. Kramkalas på det!

Rörd till tårar

Elsie har svårt att tro att det faktiskt är Daniel Paris från Postkodlotteriet som ringer.

– Postkodlotteriet?!

– Det stämmer.

– Nej, det stämmer inte.

När Elsie tillslut inser att det faktiskt är sant blir hon så tacksam för sin vinst på 8000 kronor. Men det är ju bara början. Elsie vinner också en Volvo V60 och det är nu alla känslorna kommer. Elsi, Bengt-Åke och Daniel – alla tre har svårt att hålla tårarna borta. Och vem har inte det? Sann lycka när den är som bäst.


Publicerad: 02 maj 2020