Bromma tar hand om Guldvinsten

Vecka 17 var det Brommas tur att ta hand om Guldvinsten. Närmare bestämt 2 miljoner och en Volvo V60 som skulle lottas ut. Postkodlotteriets vinstutdelare Putte Nelsson stod för glädjebeskeden när vinsterna fördelades i postnummer 168 41.

Thorunn blir chockad av beskedet att hon är en av vinnarna den här veckan. Det finns såklart mycket man kan göra för lite extrapengar. Men vad det än blir, vill Thorunn göra det tillsammans med sina barn. Och 43 249 kronor är väl en bra slant att gör något roligt för?

Överraskad på jobbet

Nästa samtal går till Stefan. Det är hans fru Karin som vunnit och nu är Stefan lite nervös. Har hon misstänkt något? Det ser inte så ut för Karin sitter djupt försjunken i arbete och får snabbt växla fokus. Karin påstår att hon är lat, att det var därför hon gick med i Postkodlotteriet. För att man stödjer många organisationer på ett enkelt sätt. Sedan är det såklart även spännande att ha en lott. Som man kan vinna på. Och idag händer det, Karin vinner 43 249 kronor.

– Vad roligt! Jippie!

Vad ska hon göra för pengarna? Stefan har ett förslag, han tycker att de ska resa. Det håller Karin med om. Visst ska de resa, men de får avvakta lite innan det går.

”Åh vad roligt”

Sofia står i solen utanför sjukhuset där hon jobbar som sjuksköterska. Det har väl inte undgått någon att det just nu är extra slitigt att jobba inom vården. Därför är det extra roligt att få gratulera Sofia till Guldvinsten – 43 249 kronor att sätta sprätt på.

– Wow! Tack så jättemycket! Åh vad roligt, avslutar en lycklig Sofia.

Stort grattis till Bromma och alla veckans vinnare!


Publicerad: 25 apr 2020