Guldvinst till Enskededalen

Postkodlotteriets vinstutdelare har garanterat roligt på jobbet när det är dags att överraska vinnare. Vecka 13 var det Daniel Paris tur att ringa upp några av de lyckliga vinnarna från Enskededalen och berätta att de vunnit i Guldvinsten. Två miljoner delades ut till 74 vinnare i postnummer 121 34 och en lycklig vinnare vann en helt ny Volvo V60.

Första samtalet gick till Tina, och Daniel inleder med att berätta att hon är en vinnare. Ingen dålig inledning på ett samtal! På frågan vad hon ska göra om hon vinner pengar har Tina ett klokt svar:

– Bli skuldfri kanske.

Tina har tre lotter och vinner sammanlagt 141 900 kronor. Hon tror knappt att det är sant men Daniel försäkrar att allt är på riktigt.

Karin tar hand om bilen

Nästa vinnare på tur är Karin, som undrar varför Daniel ringer till henne. Daniel förklarar att han ringer med en överraskning – att hon har vunnit på sina lotter i Postkodlotteriet. Karin har fler lotter och vinner sammanlagt 51 000 kronor. Glädjen är stor! Men historien tar inte slut där. En vinnare i postnumret vinner också en Volvo V60 – och ja, det är Karin som vinner den också. På frågan hur hon känner sig, svarar hon:

– Överraskad. Överväldigad.

Paula öppnar sparkonto

Sista samtalet för den här gången går till Paula. Daniel frågar vad hon skulle göra om hon skulle vinna pengar. Paula berättar att hon precis fått barn och skulle i sådana fall öppna ett sparkonto för den nya lilla familjemedlemmen. Det blir inget dåligt startkapital, för Paula vinner sammanlagt 94 600 kronor på sina två lotter. Paulas reaktion sker på två språk:

– Neej! Oh my God! Åh herre Gud!

Paula är så glad att hon har svårt att hålla tårarna borta. Grattis till både bebislyckan och vinsten!


Publicerad: 28 mar 2020