Jubel och applåder i Ed

Påskaftons Guldvinst gick vecka 15 till Ed i Dalsland. Vinstutdelaren Putte hade det stora nöjet att få dela ut påskägg med extra guldkant till några jublande vinnare från postnummer 668 93.

Första vinnaren Anna‑Stina har lektion när Putte ringer. Men hennes vänliga kollega hämtar henne gärna. Goda nyheter vill man ju inte missa och den här är ju värd hela 60 036 kronor. Inte konstigt att den nyheten får Anna‑Stina att skina i kapp med solen.

– Wow! Härligt, skrattar Anna‑Stina.

Vinstglädje hos Kennerth

Kennerth med familj sitter i godan ro vid fikabordet när Putte ringer. Och visst känner Kennerth igen honom. Han har sett Putte ute i fält förut och förstår nog vad nästa drag blir. Men när han får reda på att han vunnit 211 071 kronor på sina lotter jublas det för fullt, runt bordet. Så mycket hade han nog inte räknat med.

– Det snurrar så jag får nog hålla fast i bordet.

”Äntligen ringer du”

Dagens sista samtal går till Maria som ska hjälpa Putte att överraska sin mamma Britt. Och Britt verkar ha väntat på det här samtalet länge:

– Äntligen! utbrister hon när hon får veta att hon är en vinnare.

Britt vinner 3 125 kronor på sin lott och den vinsten kommer väl till pass. För har man precis kört sönder bilen är ett extra tillskott till reparationen alltid välkommet. Men Britt kan strunta i att ringa bilverkstaden för hon vinner faktiskt även en helt ny Volvo V60. Kan en vinst komma mer lägligt? Ytterligare tjut och applåder ljuder i Ed idag.

– Jag vet inte vad jag ska säga, inte hade jag trott på något sådant.

Men vi vet vad vi ska säga: Stort grattis Britt!


Publicerad: 11 apr 2020