Stor glädje i Boden

Veckans viktigaste telefonsamtal gick till Boden när Fredagschansen under vecka 13 landade i stan. Jesper delade ut 100 000 kronor per lott till några glada och nervösa vinnare i postkod 961 46 SS.

Först ut att överraskas är Cecilia, som har mamma med sig som stöd. Men frågan är: vem är stöd för vem? Båda är nämligen lika nervösa. En tid in i samtalet släpper Jesper den glada nyheten – Cecilia har vunnit 100 000 kronor – på en lott. Men Cecilia har ju tre lotter så det blir hela 300 000 kronor!

– Helt galet!

Extra grattis till Nina

Nästa samtal går till Nina. Till Jesper berättar hon att hon främst är med i Postkodlotteriet för att överskottet av lotteriet går till ideella organisationer. Hjärnfonden ligger henne varmast om hjärtat eftersom hon själv var svårt sjuk i hjärnhinneinflammation som ung. Men idag är hon glädjande nog fullt återställd. Extra grattis till Nina som vann 100 000 kronor på sin lott.

– Tusen tack! Det kommer väl till pass.

Guldregn och guldbröllop

Dagens sista samtal går till en mullvad. Det är Linda som tillsammans med Jesper ska överraska sina föräldrar Vanja och Kent. Linda är jättenervös men tror inte att föräldrarna misstänker något. Och nog ser de överraskade ut när de ser vem som ringer dem. Om de skulle vinna något idag är drömmen en resa i augusti. Då firar de nämligen 50 år tillsammans. Guldbröllop med andra ord! Vilken tur att deras tre lotter tillsammans gav 300 000 kronor. Kent verkar inte tro att det är sant.

– Men är det på skoj det här?


Publicerad: 27 mar 2020