Vinster i oktober 2020

Även om sommaren har lugnat ned sig lite, finns det många knep att hålla glädjen och känslan vid liv. Ett sätt är till exempel att ge sig själv chansen att vinna ytterligare fina vinster. Först och främst själva kronan på verket med Grannyran där du och dina grannar kan dela på 114 miljoner. Dessutom kan du såklart vinna månadens specialvinster.

För chans att vinna, köp din lott nu i september.

Vinstchanser för lotter betalda i september 2020.

Köp din lott


Ditt postnummer kan vinna 114 miljoner

Nu är det snart dags för Grannyran igen – vinsten då grannarna i ett lyckligt postnummer får dela på 114 miljoner. Och oavsett om själva festen hamnar på ett torg eller inte, kommer alla vinsterna att delas ut – precis som vanligt.

Månadens Specialvinster

100 000 fler varuvinster

Nu har du större chans att vinna fina produkter som du väljer själv från ett stort utbud av högklassiga varumärken. 100 000 fler varuvinster – till ett totalt värde av 17 miljoner kronor ska lottas ut när potten töms under åtta dagar i oktober.

För chans att vinna, köp din lott i september.

Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria

I oktober kan du krypa upp i soffan med ”Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria” – en bok på 320 sidor med fantastiska bilder som tagits av landets bästa naturfotografer. 20 000 exemplar lottas ut.

För chans att vinna, köp din lott i september.

Alla vinster

Under oktober månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Vi använder cookies. Läs mer