Vinster i oktober 2020

Vad gör det att höstmörkret är på ingång när vinstkalendern riktigt lyser i oktobermörkret! Varje morgon när du vaknar – vardagar som helger – har du en ny vinstchans att se fram emot. Vad sägs som hela tre specialvinster i oktober? Kolla in dem och alla andra vinster i vinstkalendern här nedan.

Vinstchanser för lotter betalda i september 2020.

Se om du vunnit

Månadens specialvinster

Ovanligt många varuvinster

Den här månaden har du chans att få det lite extra mysigt hemma med en varm pläd, en bra bok eller duka fint med kristallglas från Orrefors. I oktober lottas 100 000 fler varuvinster ut än vanligt – det bästa är att det är du själv som väljer vinsten. Mängder av fina produkter från populära varumärken till ett värde av 17 miljoner lottas ut under åtta dagar.

Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria

Nu har du chansen att vinna boken ”Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria” där vi får följa kronprinsessan Victorias vandring genom Sverige – från landskap till landskap.

Boken skildrar Sverige när det är som vackrast och innehåller storslagna bilder tagna av landets bästa naturfotografer. Håll tummarna den 12 oktober, då kan det vara din lott som dras.

500 kronor per lott

Håll lite extra koll den 5 oktober. Då har du chans att vinna 500 kronor per lott om just ditt postnummer dras. En välkommen guldkant på vardagen!