Vinster i november 2020

Nu när dagarna blir kortare finns det kanske mer tid över för dagdrömmar. I november är vinstkalendern fylld med massor av vinster att drömma om – där höstens Drömcontainer är en av många vinster. Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag? Kolla in månadens specialvinster och alla andra fina vinster här nedan.

Vinstchanser för lotter betalda i oktober 2020.

Se om du vunnit

Månadens specialvinster

Drömcontainern med 20 miljoner

Fem Drömcontainrar som vardera innehåller fyra miljoner kronor ska delas ut till totalt fem vinnande postnummer. Två miljoner delas i det vinnande postnumret och två miljoner i en vinnande postkod. Vi håller tummarna för att just ditt postnummer vinner!

Skön pläd redo för höstmys

I november har du chans att vinna en exklusiv pläd i höstens färger från NJRD, design Bernadotte & Kylberg. Pläden är värd 1 295 kronor och tillverkad i återvunnen bomull. Den mäter hela 130x180 cm, vilket gör den stor nog att svepa in sig i en kylig novemberkväll.

500 kronor i vardagslyx

Den nionde november har du chans att vinna lite vardagslyx då 500 kronor per lott delas ut. För varje lott du har vinner du alltså 500 kronor. Totalt är det 1,5 miljoner som ska delas ut i 500‑kronorssedlar.

Alla vinster

Under november månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Fredags­­chansen

Fredagar är en härlig dag! Varje fredag har du chans på Fredagschansen när en vinnande postkod dras. Bor du i den postkoden vinner du och dina grannar 100 000 kronor – per lott! Den här månaden ska du hålla kolla på dessa datum: 6, 13, 20 och 27:e november.

Guldvinsten

På lördagar smäller det! Då delas Guldvinsten ut, med totalt två miljoner kronor och en Volvo V60 i potten. Bor du i det vinnande postnumret är du med och delar på en miljon, ytterligare en miljon delas mellan vinnarna i den vinnande postkoden, och en lycklig vinnare vinner bilen. Datum att hålla tummarna på i november är: 7, 14, 21 och 28:e.

Söndags­vinsten

Vinstkalendern har ingen vilodag utan är igång varje dag året runt. Varje söndag dras en vinnande postkod där du har chans att vinna 10 000 kronor – per lott. Söndagsvinsten lottas ut: 8,15, 22 och 29:e november.

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors, Tina Nordström eller Rituals. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 9‑12 mars.

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors och Tina Nordström. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 10‑13 november.