Vinster i november 2020

Nu när dagarna blir kortare finns det kanske mer tid över för dagdrömmar. I november är vinstkalendern fylld med massor av vinster att drömma om – där höstens Drömcontainer är en av många vinster. Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag? Kolla in månadens specialvinster och alla andra fina vinster här nedan.

Vinstchanser för lotter betalda i oktober 2020.

Se om du vunnit

Månadens specialvinster

Drömcontainern med 20 miljoner

Fem Drömcontainrar som vardera innehåller fyra miljoner kronor ska delas ut till totalt fem vinnande postnummer. Två miljoner delas i det vinnande postnumret och två miljoner i en vinnande postkod. Vi håller tummarna för att just ditt postnummer vinner!

Skön pläd redo för höstmys

I november har du chans att vinna en exklusiv pläd i höstens färger från NJRD, design Bernadotte & Kylberg. Pläden är värd 1 295 kronor och tillverkad i återvunnen bomull. Den mäter hela 130x180 cm, vilket gör den stor nog att svepa in sig i en kylig novemberkväll.

500 kronor i vardagslyx

Den nionde november har du chans att vinna lite vardagslyx då 500 kronor per lott delas ut. För varje lott du har vinner du alltså 500 kronor. Totalt är det 1,5 miljoner som ska delas ut i 500‑kronorssedlar.

Alla vinster

Under november månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Postkodlotteriet varnar för bedrägerier på Facebook. Läs mer

Vi använder cookies. Läs mer