Vinster i november 2020

Fem drömcontainrar med totalt 20 miljoner kronor ska lottas ut – och vem vet, kanske vinner ditt postnummer en av dem! Vinstkalendern i november är fullproppad, vilket betyder att du även kan vinna massor av andra vinster, utöver Drömcontainern.

Vill du ha chans att vinna, köp din lott i oktober!

Vinstchanser för lotter betalda i oktober 2020.

Köp din lott

Månadens specialvinster

Drömcontainern 20 miljoner

Fem drömcontainrar innehåller vardera fyra miljoner kronor. Containrarna lottas ut till fem postnummer och om ditt postnummer vinner får du vara med och dela på vinsten. Två miljoner kronor delas i det vinnande postnumret och två miljoner kronor delas i en vinnande postkod. Håll tummarna!

För chans att vinna, köp din lott i oktober.

Skön pläd redo för höstmys

I november har du chansen att vinna en exklusiv pläd i höstens färger, designad av formgivarduon Bernadotte & Kylberg. Pläden är tillverkad i återvunnen bomull och mäter 130x180 cm, vilket gör den stor nog att svepa in sig i en kall novemberkväll. Pläden är värd 1 295 kronor.

För chans att vinna, köp din lott i oktober.

500 kronor extra i fickan

I november har du chans att vinna 500 kronor för varje lott du har. En pott på 1,5 miljoner kronor delas upp i 500‑kronorsvinster och hamnar i cirka 18 vinnande postnummer. 500 kronor gör stor skillnad i fickan!

För chans att vinna, köp din lott i oktober.

Alla vinster

Under november månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Vi använder cookies. Läs mer