Vinster i december 2020

I december glittrar vinstkalendern i kapp med julkulor och nyårsljus när vinster värda 90 miljoner väntar på att få delas ut. Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag? Vi håller tummarna!

Vinstchanser för lotter betalda i november 2020.

Se om du vunnit

Månadens specialvinster

En miljon varje vardag

Under 22 vardagar i december lottas det ut en ny miljon om dagen. Utöver alla andra vinster dras ett nytt postnummer måndagar till fredagar där alla som har en lott är med och delar på vinsten. Vardagslyx i lyxiga december.

500 kr till varje lott i ett postnummer

Under årets sista månad är det dags att tömma vinstpotten – alla vinster ska delas ut. Det innebär att du och dina grannar i postnumret har chans att vinna 500 kronor per lott.

Alla vinster

Under december månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Fredags­chansen

Fredagar är en härlig dag! Varje fredag har du chans på Fredagschansen när en vinnande postkod dras. Bor du i den postkoden vinner du och dina grannar 100 000 kronor – per lott! Den här månaden ska du hålla kolla på dessa datum: 4, 11, 18, 25 och 1 januari.

Guldvinsten

På lördagar smäller det! Då delas Guldvinsten ut, med totalt två miljoner kronor och en Volvo V60 i potten. Bor du i det vinnande postnumret är du med och delar på en miljon, ytterligare en miljon delas mellan vinnarna i den vinnande postkoden, och en lycklig vinnare vinner bilen. Datum att hålla tummarna på i december är: 5, 12, 19, 26 och 2 januari.

Söndags­vinsten

Vinstkalendern har ingen vilodag utan är igång varje dag året runt. Varje söndag dras en vinnande postkod där du har chans att vinna 10 000 kronor – per lott. Söndagsvinsten lottas ut: 6, 13, 20, 27 och 3 januari.

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors och Tina Nordström. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 12‑15 januari.

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors och Tina Nordström. Du kan även välja att skänka vinstens värde till en ideell organisation. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 8‑11 december.