Vinster i april 2021

I april är vinstkalendern lika omväxlande som vårvädret. Varje dag har du chans på en ny vinst. Kanske blir det du och dina grannar som får dela på 250 000 kronor och fira Söndagsvinsten tillsammans? Eller är det du som får ratta en splitterny Volvo XC40 laddhybrid i vår. Oavsett så håller vi tummarna för dig och ditt postnummer!

Se om du vunnit

Vinstchanser för lotter betalda i mars 2021.

Guldvinsten

På lördagar har du chans på Guldvinsten. Då står 2 miljoner och en Volvo XC40 laddhybrid på spel. 1 miljon delas i postnumret och 1 miljon i postkoden och en ensam vinnare kammar hem bilen. Det är en ingen dålig start på helgen!

Söndagsvinsten

Varje söndag dras en vinnande postkod som får dela på 250 000 kronor. Med en vinst i Söndagsvinsten får du och dina grannar alltså en perfekt anledning att fira avslutningen på helgen tillsammans.

Alla vinster

Under april månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Fredags­chansen

Fredagar är en härlig dag! Varje fredag har du chans på Fredagschansen när en vinnande postkod dras. Bor du i den postkoden vinner du och dina grannar 100 000 kronor – per lott!

Se vilka datum du kan vinna Fredagschansen

Guldvinsten

På lördagar smäller det! Då delas Guldvinsten ut, med totalt två miljoner kronor och en Volvo XC40 i potten. Bor du i det vinnande postnumret är du med och delar på en miljon, ytterligare en miljon delas mellan vinnarna i den vinnande postkoden, och en lycklig vinnare vinner bilen.

Se vilka datum du kan vinna Guldvinsten

Söndags­vinsten

Vinstkalendern har ingen vilodag utan är igång varje dag året runt. Varje söndag dras en vinnande postkod där du har chans att få dela på 250 000 kronor med dina grannar.

Se vilka datum du kan vinna Söndagsvinsten

Vardagsvinsten

Spänningen stiger på måndagar och håller i sig ända till fredagar. Varje vardag har du chans att vinna 500 kronor per lott.

Se vilka datum du kan vinna Vardagsvinsten

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors, Tina Nordström eller Rituals. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 13‑16 april.