Vinster i maj 2021

I maj har du chans på vinster för totalt 82 miljoner. Då ingår Drömcontainern där du och dina grannar kan bli lyckliga vinnare. Och precis som vanligt har du nya vinstchanser varje dag.

För chans att vinna, köp din lott i april.

Vinstchanser för lotter betalda i april 2021.

Drömcontainern

Fem Drömcontainrar innehåller vardera 4 miljoner kronor och lottas ut till fem postnummer. Om ditt postnummer vinner får du vara med och dela på vinsten. 2 miljoner kronor delas i det vinnande postnumret och 2 miljoner kronor delas i en vinnande postkod. Håll tummarna!

För chans att vinna, köp din lott i april.

Alla vinster

Under maj månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Fredags­chansen

Fredagar är en härlig dag! Varje fredag har du chans på Fredagschansen när en vinnande postkod dras. Bor du i den postkoden vinner du och dina grannar 100 000 kronor – per lott! Den här månaden ska du hålla kolla på dessa datum: 7, 14, 21 och 28:e maj.

Guldvinsten

På lördagar smäller det! Då delas Guldvinsten ut, med totalt två miljoner kronor och en Volvo XC40 i potten. Bor du i det vinnande postnumret är du med och delar på en miljon, ytterligare en miljon delas mellan vinnarna i den vinnande postkoden, och en lycklig vinnare vinner bilen. Datum att hålla tummarna på i maj är: 8, 15, 22 och 29:e.

Söndags­vinsten

Vinstkalendern har ingen vilodag utan är igång varje dag året runt. Varje söndag dras en vinnande postkod där du har chans att få dela på 250 000 kronor med dina grannar. Söndagsvinsten lottas i maj ut den: 9, 16, 23 och 30:e.

Vardagsvinsten

Spänningen stiger på måndagar och håller i sig ända till fredagar. Varje vardag har du chans att vinna 500 kronor per lott. Den här månaden blir det extra pirrigt den: 7, 10‑14, 17‑21, 24‑28, 31‑3:e juni.

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors, Tina Nordström eller Rituals. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 11‑14 maj.

Cirka 30% av lottpriset går till välgörenhet
Avsluta när du vill utan bindningstid
82% av våra kunder vann 2020

Erbjudandet 85 kr första månaden (ordinarie 170 kr) gäller till 30/4 2021, max 3 lotter och endast nya kunder. Om du är kund - köp lott utan erbjudande. Åldersgräns 18 år.

Vi använder cookies. Läs mer