Vinster i november 2021

Hela 600 000 färgstarka vinster ska hitta hem till glada vinnare i november. En riktig färgklick i vinstkalendern är Drömcontainern med totalt 20 miljoner. Och så finns det ju naturligtvis alla andra vinster att hålla tummarna för. Så vem har sagt att november är en grå och trist månad?

Se om du vunnit

Specialvinster i november

Drömcontainern med 20 miljoner

Nu har äntligen Drömcontainern kommit tillbaka med totalt 20 miljoner i lasten. I november vinner fem postnummer var sin Drömcontainer där varje container innehåller 4 miljoner. 2 miljoner delas ut i det vinnande postnumret och en vinnande postkod får dela på ytterligare 2 miljoner.

Läs mer om Drömcontainern

Presentkort hos Coop på 200 kr

I november lottas 250 000 presentkort hos Coop ut. Varje presentkort är laddat med 200 kronor som du kan använda i samtliga Coops butiker (undantag coop.se). Har du turen att bo i det vinnande postnumret vinner du ett presentkort för varje lott du har.

Läs mer om vinsten

Spelet Postkodmiljonären 3

Nu är spelet Postkodmiljonären inne på sin tredje upplaga med 2500 nya roliga och kluriga frågor. Det firar vi genom att lotta ut 100 000 spel i november. Testa allmänbildningen och utmana familj och vänner på en spännande frågesportsturnering.

Alla vinster

Under november månads spelomgång har du som vanligt chans att vinna varje dag. Varje dag har sin egen vinst och dessutom lottas massor av varuvinster ut i Vinstvalet.

Postkodlotteriets vinster

Fredagschansen: 100 000 kronor per lott i en vinnande postkod.

Guldvinsten: 2 miljoner och en Volkswagen ID4. Varje lördag.

Söndagsvinsten: 250 000 kronor delas i en vinnande postkod.

Vardagsvinsten: 500 kronor per lott i 20 vinnande postkoder. Måndagar till fredagar.

Vinstvalet: I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten.