Vinster i december 2021

I december råder det en riktigt glittrig julstämning i vinstkalendern. För vad tycks om chansen att vinna en Volkswagen ID.4 elbil, varje vardag under hela månaden? Sedan har du ju förstås alla andra vinster att hålla tummarna för i december – till ett sammanlagt värde av totalt 80 miljoner kronor.

Specialvinster i december

Chans att vinna en elbil

Varje vardag under hela december med start den 6 december, lottas det ut en Volkswagen ID.4 elbil. Bilen som är utsedd till World Car of the Year 2021, är värd 566 399 kr och det står 20 elbilar i garaget som väntar på att få rulla hem till sina nya ägare. Håll tummarna för att du blir en av vinnarna.

Exklusiv pläd från NJRD

I december har du också chans att vinna en exklusiv pläd från NJRD, design Bernadotte & Kylberg (värde 1295 kr). Designduons fokus ligger på det skandinaviska designarvet samt grafiska detaljer i kombination med minimalism och funktionalitet. Pläden är tillverkad i återvunnen bomull med måtten 130x185 cm.

Alla vinster

Under december månads spelomgång har du som vanligt chans att vinna varje dag. Varje dag har sin egen vinst och dessutom lottas massor av varuvinster ut i Vinstvalet.

Postkodlotteriets vinster

Fredagschansen: 100 000 kronor per lott i en vinnande postkod.

Guldvinsten: 2 miljoner och en Volkswagen ID4. Varje lördag.

Söndagsvinsten: 250 000 kronor delas i en vinnande postkod.

Vardagsvinsten: 500 kronor per lott i 20 vinnande postkoder. Måndagar till fredagar.

Vinstvalet: I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten.