Vinster i januari 2022

Redan nu avslöjas att det nya året kommer att börja på bästa tänkbara sätt – chans på vinster för totalt 382 miljoner. Då ingår såklart den största Grannyran någonsin där du och dina grannar kan bli miljonärer allihop om turen håller sig framme. Och precis som vanligt har du nya vinstchanser varje dag.

Köp din lott

Vinster i januari

Rekordstor Grannyra

Den största Grannyran någonsin har äntligen hittat hem. Detta tack vare en vinst på totalt 261 miljoner kronor, som ett gäng jublande grannar får dela på i Luleå. Rickard överraskade vinnarna från en studio den 9 januari.

Se vilket postnummer som vann Grannyran

En ny miljon varje dag

I början på det nya året ska alla dina dagar vara som en spännande fest. Varje dag hela januari har du chansen att vinna en miljon kronor. Missa inte den chansen.

Extra vinster för 25 miljoner

Innan det nya årets vinster kan börja flöda, är det dags att dela ut vinster för ca 25 miljoner extra. Då har du chans att vinna 500 kr per lott hela januari.

Alla vinster

Under januari månads spelomgång har du som vanligt chans att vinna varje dag. Varje dag har sin egen vinst och dessutom lottas massor av varuvinster ut i Vinstvalet.

Postkodlotteriets vinster

Fredagschansen: 100 000 kronor per lott i en vinnande postkod.

Guldvinsten: 2 miljoner och en Volkswagen ID4. Varje lördag.

Söndagsvinsten: 250 000 kronor delas i en vinnande postkod.

Vardagsvinsten: 500 kronor per lott i 20 vinnande postkoder. Måndagar till fredagar.

Vinstvalet: I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten.