Vinster i januari 2023

Januari bjuder på en minst sagt fullproppad vinstkalender. Förutom de ordinarie vinsterna har du även chans på inte mindre än elva specialvinster. Allt ifrån pengar till ljuslyktor och värmande plädar. Håll tummarna för dig och dina grannar!

Kolla om du vunnit

Grattis Östhammar!

Nu har den största Grannyran någonsin landat och det blev grannarna i postnummer 742 34 i Östhammar som fick dela på 265 miljoner. Stort grattis till alla vinnarna! Nu laddar vi om till vårens Grannyra i april.

Månadens specialvinst

Chans på 200 kronor per lott

Nu tömmer vi potten för vinsterna i januari. Det innebär att du har chans att vinna 200 kronor för varje lott du har när totalt 2,6 miljoner ska delas ut. Håll tummarna för lite vardagslyx!

Ljuslykta från Ernst

Nu har du chansen att lysa upp det nya året lite extra. I januari kan du vinna en fin ljuslykta från Ernst till ett värde av 249 kronor. Har du två lotter, vinner du två lyktor. Har du tre lotter vinner du två lyktor och 249 kronor i kontanter.

Pläd från Bernadotte & Kylberg i extra fin merinoull och kashmir

Under vintern kan det vara extra skönt att ha något varmt och mjukt till hands. Nu kan du vinna fina plädar i tre olika färger från Bernadotte & Kylberg. Plädarna är gjorda i 70% merinoull och 30% kashmir.

Härlig pläd från NJRD

Så här i vintertider har du chans på ännu en pläd i rosa eller gult från NJRD till ett värde av 1 295 kronor. Från NJRD kan du även vinna handduksset i färgerna gul (värde 778 kr) eller blå (värde 815 kr).

Lys upp vintermörkret med ljusstake från Stelton

Att tända ett extra ljus eller två kan förändra stämningen i ett rum på ett kick. Nu kan du vinna en vacker och smart ljusstake från Stelton i bokträ eller rostfritt stål (värde 349 kr). Vänder du på den använder du den som en värmeljushållare. Höjd 7 cm, diameter 7,4 cm.

Alla vinster

Förutom specialvinsterna har du självklart chans på samtliga ordinarie vinster. Och som vanligt har du en ny vinstchans varje dag.

Fredagschansen

Chans att vinna 100 000 kronor per lott varje fredag, när en vinnande postkod dras.

Till Fredagschansen

Guldvinsten

2 miljoner till ett vinnande postnummer och en Volkswagen ID4. lottas ut varje lördag.

Till Guldvinsten

Söndagsvinsten

Chans att dela på 250 000 kronor med grannarna i en vinnande postkod. Varje söndag.

Till Söndagsvinsten

Vardagsvinsten

Chans att vinna 500 kronor per lott när en vinnande postkod dras. Måndagar till fredagar.

Till Vardagsvinsten

Vinstvalet

Chans att vinna i Vinstvalet, där du kan välja bland många fina produkter från välkända varumärken, som bland annat Rituals och Orrefors.

Till Vinstvalet

Extralott

Varje månad har du chans att vinna extralotter. Har du vunnit en sådan har du fler chanser att vinna under kommande månad.

Till Extralott