Vinster i mars 2023

I mars fortsätter det nya året på bästa sätt när vinster för över 81 miljoner ska lottas ut. Vad sägs till exempel om presentkort från Ving för totalt 10,5 miljoner? Något annat som också sticker ut lite extra i vinstkalendern den här månaden är massor av spännande specialvinster. Kolla in själv!

Kolla om du vunnit

Månadens specialvinst

Resor för 10,5 miljoner

Har du och dina grannar lite extra tur kan det bli ni som får packa väskorna när resor för 10,5 miljoner ska delas ut. Under mars lottar vi nämligen ut resepresentkort från Ving för 500 000 kronor i en vinnande postkod varje vardag.

iPad 64 GB (2021)

Med en iPad under armen är du aldrig långt ifrån underhållning. Streama din favoritserie, spela spel eller ring videosamtal till nära och kära. I mars kan den bli din om turen är framme! Värde 4 590 kronor.

50” TV från Philips

Håll tummarna! I mars kan du bli stolt ägare till den här färgstarka TV:n från Philips (värde 3 796 kr). Den är enkel att placera då du antingen kan ha den ståendes på tv-bänken eller hänga den på väggen.

Stort ljud i litet format

Med den uppladdningsbara högtalaren Sonos Box kan du lyssna på musik, radio, ljudböcker och mycket mer i flera timmar. Det lilla formatet gör att det är enkelt att ta med sig den. Och det bästa av allt, i mars kan den bli din! Värde 1 990 kronor.

Trådlösa hörlurar

Den här månaden kan du bli lycklig ägare till ett par Apple AirPods Pro (värde 2 590 kr). De trådlösa hörlurarna har inbyggda mikrofoner och brusreducering för bästa ljudkvalitet när du pratar i telefon eller lyssnar på musik.

Robotdammsugaren som gör rent

Med en robotdammsugare hemma är det bara att lägga upp fötterna i soffan och slappna av. Den Wi-Fi-anslutna iRobot i6 Roomba gör jobbet åt dig tyst och effektivt. Och du kan enkelt schemalägga städningen till när det passar dig. Värde 2 799 kronor.

Gryta och gratäng till vardag och fest

I mars kan du vinna klassiskt stengods från Frankrike. Grytan och gratängformen från Le Creuset är lika snygga i ugnen som på middagsbordet och ger perfekt resultat varje gång. Värde 3 998 kr.

Härlig pläd från NJRD

Samtidigt som våren närmar sig med stormsteg kan kvällarna vara kyliga. Då kan det vara skönt att svepa in sig i en varm pläd från NJRD. Under mars har du chans att bli ägare av någon av de här tre skönheterna. Den rosa och gula pläden är värd 1 295 kronor och den blå 1 345 kronor.

Skönt handduksset från NJRD

Från NJRD kan du även vinna handduksset i färgerna gul (värde 778 kr) eller blå (värde 815 kr).

Ljuslykta från Ernst

Skapa liv och glädje i hemmet med Ernst ljuslykta (värde 249kr). Den fina ljuslyktan sprider härlig stämning vart du än placerar den. Håll tummarna för att den blir din!

Lys upp hemmet med ljusstake från Stelton

Att tända ett extra ljus eller två kan förändra stämningen i ett rum på ett kick. I mars kan du vinna en vacker och smart ljusstake från Stelton (värde 349 kr) i bokträ eller rostfritt stål. Vänder du på den använder du den som en värmeljushållare. Höjd 7 cm, diameter 7,4 cm.

Spelet Postkodmiljonären 3

I mars har du chans att vinna Postkodmiljonären 3 (värde 299 kr) med 2 500 nya roliga och kluriga frågor. Rickard och hans redaktion har valt ut de bästa frågorna från TV-programmet Postkodmiljonären och samlat dem i ett roligt spel där den digitala domaren håller reda på svaren.

Övriga vinster

Följande vinster har du som vanligt chans till varje månad.

Fredagschansen

Chans att vinna 100 000 kronor per lott varje fredag, när en vinnande postkod dras.

Till Fredagschansen

Guldvinsten

2 miljoner och en Volkswagen ID.4 lottas ut i ett vinnande postnummer varje lördag.

Till Guldvinsten

Söndagsvinsten

Varje söndag lottas 5000 kr per lott ut till en vinnande postkod någonstans i Sverige.

Till Söndagsvinsten

Vardagsvinsten

Chans att vinna 500 kronor per lott när en vinnande postkod dras. Måndagar till fredagar.

Till Vardagsvinsten

Vinstvalet

Chans att vinna i Vinstvalet, där du väljer vinsten själv bland många fina produkter från välkända varumärken, som bl a Orrefors och SF Anytime.

Till Vinstvalet

Extralott

Varje månad har du chans att vinna Extralotter. Vinner du en sådan vinner du mer om turen skulle vara framme under kommande månad.

Till Extralott