Glada vinnare står på scenen under Grannyran i Söderbärke 2019

Grannyran – den största vinsten

Tre gånger om året är det Grannyra – då har du chans att vinna som mest. Du kan till och med bli mångmiljonär. Ett stort vinstbelopp lottas ut till ett postnummer någonstans i Sverige, och sedan fördelas vinsten mellan de som har lott och bor inom postnumret.

Grannyran flyttar in i studio

På grund av rådande omständigheter har vi valt att flytta in Grannyra‑festen till en studio. Vinstsummor kommer avslöjas, glädjen kommer infinna sig och sammanhållningen kommer troligen vara starkare än någonsin. Dessutom spelas allting in och blir till ett känsloladdat TV-program.

Sören vann 29 miljoner

När Grannyran landade i Söderbärke våren 2019 tog Sören hem en av de största vinsterna i Postkodlotteriets historia – över 29 miljoner kronor.

"Nu kan jag bygga färdigt mitt hus, mitt livsverk”

- Sören

Så fördelas vinsten

Hur stor del av en Grannyravinst du får beror på hur många lotter du har och hur länge du haft dem. Hur många personer som har en lott inom ditt postnummer och om du har extra mycket tur och bor i den vinnande postkoden.

Lotterna

Hur stor just din vinst blir i en Grannyra, beror på hur många lotter du har och hur länge du har haft dem.

Andelarna

För varje lott du har får du 10 andelar per månad, från februari till januari. Ju fler andelar desto större vinst.

Postkoden

Inom det vinnande postnumret finns även en vinnande postkod. De som bor inom den får dela på hälften av den totala vinsten.


Vi använder cookies. Läs mer