Organisation

Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet arbetar för allas möjlighet till ett enkelt, tryggt, roligt och aktivt friluftsliv. Med kvalificerade ledare erbjuder de Sveriges bredaste utbud av friluftsaktiviteter, för alla åldrar och alla årstider. Resultatet är en positiv påverkan på hälsa och miljö samt ökad livsglädje.

Därför stöttas Friluftsfrämjandet av Postkod­lotteriet

Postkodlotteriets övertygelse är att världen blir bättre med starka ideella organisationer.

Det var anledningen till att lotteriet startade en gång i tiden. Hela överskottet går till 60 ideella organisationer som kämpar för människa, djur och natur.

Alla som har en Postkodlott bidrar tillsammans med runt en miljard kronor varje år.

Om Friluftsfrämjandet

–Stödet från Postkodlotteriet gör allt detta möjligt, och hjälper oss att särskilt fokusera på unga, hållbarhet samt mångfald och inkludering, säger Kristina Ljungros, generalsekreterare på Friluftsfrämjandet.

Utomhuspedagogik och skidutbildningar

Friluftsfrämjandet är en ideell, opolitisk organisation där alla åldrar, intressen och ambitionsnivåer är välkomna. Medlemmarna erbjuds många olika aktiviteter som till exempel klättring, skidutbildningar och vandring. Friluftsfrämjandets koncept Skogsmulle efterfrågas i flera länder runt om i världen för sin utomhuspedagogik.

Utdelning från Postkodlotteriet

Friluftsfrämjandet är förmånstagare till Postkodlotteriet sedan 2010.

Organiserat friluftsliv allt viktigare

Friluftsfrämjandet arbetar ständigt för att ännu fler barn ska ges möjlighet att få upptäcka, uppleva, leka och lära i naturen. För många barn är Skogsmulle, I Ur och Skur och Friluftsfrämjandets andra aktiviteter de enda sätten för barn att komma ut i naturen.

Bidrar till en hållbar utveckling

Friluftsfrämjandets koncept är unikt. Hälsa och lärande, äventyr och upplevelser i skog, fjäll och hav kombineras med en långsiktig ansvarskänsla för framtidens miljö. På så sätt bidrar Friluftsfrämjandet aktivt till en hållbar utveckling av vårt samhälle.

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade