Organisation

Min Stora Dag

Det finns många svårt sjuka barn som måste vistas på sjukhus under långa perioder. Barn tänker på helt andra saker än pengar och forskningens framsteg. Hos dem kretsar tankarna kring hur det kanske skulle vara att sitta på en zebra, att få skjuta straffar mot sin målvaktsidol eller att få sjunga duett med sin favoritartist. Min Stora Dag hjälper svårt sjuka barn i Sverige att förverkliga sina önskedrömmar.

Flicka blåser upp en vit ballong med Min stora dags logga på

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Min Stora Dag samarbetar med barnsjukhus och mottagningar över hela Sverige, och varje år får nära 5 000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag. För ibland behövs något mer än mediciner och behandlingar. Min Stora Dag skapar därför Stora Dagar som tivolibesök, e-sportläger, mellofester, idolmöten och utflykter med familjen.


Idag lever cirka 200 000 barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser som på olika sätt gör ont och försvårar livet. Tillsammans kan vi ge kraft och glada barndomsminnen till alla barn och unga som kämpar.

Utdelning från Postkodlotteriet

Min Stora Dag är förmånstagare till Postkodlotteriet sedan 2009.

Beskyddare och ambassadörer

Stiftelsens beskyddare är H.K.H. Prinsessan Madeleine. Engagerade ambassadörer är artisten Danny Saucedo, barnprofilen Tobbe Trollkarl Blom samt artisten och skådespelaren Amy Deasismont.

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade