Glädjetårar i Uddevalla

I Uddevalla var glädjen stor när Guldvinsten delades ut vecka 12. Vinstutdelaren Sandra hade fullt upp med att ringa de lyckliga vinnarna i postnummer 451 43. Två miljoner och en Volvo V60 skulle delas mellan sammanlagt 124 vinnare. Det var stor lycka över vinstbeskeden och vi kunde även skymta en och annan glädjetår.

Först ut med att överraskas är Håkan. Men det är hans fru Katarina som svarar. Håkan sitter i köket och Katarina försäkrar att Håkan inte vet någonting. Och visst ser han förvånad ut när Katarina ger honom telefonen. När Sandra presenterar vinstsumman blir han mycket riktigt väldigt överraskad.

– Med dina två lotter har du vunnit 59 524 kronor.

Håkan blir så paff att en liten svordom råkar slinka ut. Men han hämtar sig snart:

– Tack o hej! Tack så mycket!

Vad var det jag sa Kalle

Även nästa samtal går till en mullvad. Det är Marie som ska överraska mamma Inger och pappa Kalle. Sandra ringer upp och Marie ber sina föräldrar att titta på hennes telefon. Inger känner igen Sandra direkt och har hon kanske anat något?

– Ni ska få titta på min telefon här

– Jaaa! Vad var det jag sa Kalle?

Inger har fyra lotter och vinner totalt 119 048 kronor. Kalle har hela åtta lotter så han vinner dubbelt så mycket – 238 096 kronor! Sammanlagt vinner Inger och Kalle drygt 357 000 kronor. Inger kan inte hålla glädjetårarna tillbaka

– Jag blir så glad så tårarna bara rinner.

Men är du alldeles tokig

Den här veckan fanns det gott om mullvadar. Sandra har bett Anna ta emot samtalet på sin telefon för att hon ska kunna överraska sin mamma Greta.

– Är du hemma hos mamma Greta nu?

– Japp. Jag har gömt mig inne på toan.

När Anna lämnar över luren till Greta ser hon minst sagt överraskad ut. Greta lyssnar uppmärksammat när Sandra berättar att hon vunnit 4 762 kronor på sin lott. Hon tackar så mycket och ser ut att vara beredd att avsluta samtalet. Men så var det ju det där med Volvo V60:n som ingår i Guldvinsten.

– Men jag är inte färdig där, det är ju också så att du vunnit en Volvo V60 B3. Värd 393 800 kr.

– Men är du alldeles tokig!

Greta är helt överväldigad och har svårt att hålla tårarna borta.

– Hur känns det här Greta?

– Ja nu börjar jag gråta.


Publicerad: 21 mar 2020