170kr/mån per lott
Avsluta när du vill
Över 30 % till välgörenhet
Köp din lott

Ditt post­nummer kan vinna 207 miljoner

Starta en lott­prenumeration nu så får du andra månaden gratis och chans att vinna i den rekordstora Grannyran!

207 miljoner i Grannyran lottas ut till ett postnummer och delas mellan alla som har lott och bor i det vinnande området.

  • 170 kr/mån per lott
  • Avsluta när du vill
  • Över 30 % till välgörenhet

Vad är Grannyran?

Grannyran är Postkodlotteriets specialdragning som under 2018 äger rum tre gånger. Det är då alla lottköpare i ett postnummer någonstans i Sverige får dela på många, många miljoner.

Dragning i april

Dragning i oktober

Dragning januari 2019

Vinstutdelning och TV-inspelning

Vinstcheckarna i Grannyran delas ut vid inspelningen av TV-programmet Postkodlotteriets Grannyra. Inspelningen äger rum på eller i närheten av orten i det vinnande postnumret. Det brukar bli en riktig folkfest med tävlingar, kända artister och lotteriets vinstutdelare på scen.

Hur mycket du kan vinna beror på:

  • Om du bor i det vinnande postnumret eller postkoden
  • Hur många betalda lotter som finns i ditt postnummer eller postkod
  • Hur många lotter du har
  • Hur många andelar (10 per månad) under kalenderåret du har haft din lott

Hur fungerar vinstandelar?

Endast de lotter som är betalda deltar vid dragningen. För varje lott och månad mellan januari och december som du betalar, får du tio andelar i Grannyrans vinstpott. I januari varje år nollställs antalet andelar.

Fördelning av vinstpotten

Hur mycket du har chans att vinna beror på hur många du ska dela vinstpotten med, det vill säga hur många lottköpare det finns i ditt postnummer, men också hur många lotter och vinstandelar du har.

Möt tidigare vinnare

Ingrid vann 4,8 miljoner

Ingrid var en av de som vann i Grannyran i Mullsjö, januari 2018. Hon lever pensionärstillvaro; är ute och går mycket, löser korsord och spelar wordfeud.

Bengt vann 4,8 miljoner

Bengt tillhörde också de lyckliga vinnarna i Grannyran i Mullsjö. Han ska använda vinstpengarna till att uppleva saker tillsammans med sin fru och sina döttrar.