Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto

Hej!

Kul att du har hittat hit till oss i mobilen! Bingon är inte riktigt klar ännu, men du kan spela roliga skraplotter direkt i din mobil!

Spela Skraplotter

Välj bingokanal

Jackpott Pris per bricka Antal spelare
231 490 kr 20 kr 38 st

Delad glädje är dubbel glädje
Här delar vi generöst på jackpotten. Den som vinner den stora jackpotten får hälften – resten delas direkt ut bland de andra som spelat. Det finns också en mini-jackpott på 500 kr. Välkommen att spela med oss!

Kom igång
Nästa spel00:00
Idag på kanal 1 Bingotablå
06:00BingoYra
10:00BingoYra
11:30BingoYra
14:00BingoYra
17:00BingoYra
19:00BingoYra

Lite mer Bingo
BingoSkola

BingoSkola
Bingo på nätet är precis som vanlig Bingo, fast roligare och mer spännande. Låt oss berätta lite mer, lär dig grunderna i vår BingoSkola!

Till BingoSkolan
Bingo glada vinnare

Glada vinnare
Carina från Hässleholm hade turen med sig när hon spelade BingoFika. Hela 17 000 kr kammade hon hem när hon vann Jackpotten!

Läs om fler vinnare
Chattvärdar

Chattvärdar
Träffa de som håller igång chatten alla dagar 11-23, fre & lör fram till 01. Vem älskar att resa, vem kopplar av med städning och vem vill ha en tidsmaskin?

Läs om chattvärdarna
BingoBloggen

BingoBloggen
Hos oss händer det spännande saker precis hela tiden. Här är bloggen där du får koll på senaste nytt, kampanjer och erbjudanden.

Till BingoBloggen

Våra vinnare

Rent vatten ger bättre liv

I slumområdet Kalshi Takar Baa i Dhaka tvingades man tidigare att dricka smutsigt vatten eller betala dyrt för rent vatten. Några toaletter fanns heller inte. Med stöd från PostkodLotteriet har WaterAid försett området med två vattenbrunnar och 60 toaletter. Tack vare rent vatten och sanitet är invånarna i dag mycket friskare och har mer kraft att lägga på arbete, skola och utveckling.

Läs mer
PostkodLotteriets 49 förmånstagare