Vinn på sommarstugan

Utöka dina vinstchanser och köp en lott på ditt lantställe. Ditt bästa smultronställe kanske är sommarstugan, släktgården eller svärfars fjällstuga. Det spelar ingen roll om du äger boendet eller inte – huvudsaken är att ditt smultronställe faktiskt är ett hus med en egen adress.

Fler vinstchanser

Du har större chans att vinna om du har lotter på flera olika postnummer. Du behöver inte ha någon brevlåda eller vara på plats om du vinner på ditt lantställe. Det viktiga är att det finns en adress kopplad till huset.

Vinstbevakning

För att köpa en lott på ditt lantställe behöver du redan ha en lott på den adress där du bor i vanliga fall. Och oavsett var du vinner kontaktar vi alltid dig på den adress du är folkbokförd på. Du kan därför känna dig trygg i att du aldrig missar någon vinst.


Vad betyder lott på lantställe?

Nu kan du köpa lott på den adress där du tillbringar din semester. Kanske är det sommarstugan i skärgården eller skidstugan i fjällen. Att ha lott på två olika adresser ger dig ökad vinstchans. Dessutom kan du vinna med dina semestergrannar. För att köpa en lott behöver du ha en lott på din folkbokföringsadress.

Hur köper jag lotten?

Du köper din lott ovan. Du kan även kontakta Kundservice på 0771‑22 55 22.

Vad räknas som ett lantställe?

Det ska vara ett fysiskt hus eller lägenhet, till exempel en sommarstuga eller en fjällstuga. Du behöver inte äga lantstället för att ha en lott där. Lantstället måste ha en adress, därför kan du inte köpa lott på en husvagn, en campingplats eller en båt vid en brygga.

Deltar jag bara på sommaren?

Du deltar när du vill under året, sommar som vinter. Huvudsaken är att du har en betald lott innevarande spelmånad.

Varför behövs en lott på min vanliga adress?

På folkbokföringsadressen har du din huvudsakliga lott. Det är till den adressen som vi skickar viktig information och vinstbesked. Om du vinner och vi ska överraska dig gör vi det med stor sannolikhet på folkbokföringsadressen.

Får jag större vinstchans med lott på lantstället?

Ja, du har större chans att vinna om du deltar med lotter på två olika postnummer. Med flera lotter har du också större vinstchans.

Vad händer om jag vinner och inte är på plats?

Postkodlotteriet har automatisk vinstbevakning och utbetalning så du behöver aldrig vara orolig för att missa en vinst.

Vi har ingen postlåda, vart skickas informationen?

All information skickas till din folkbokföringsadress.

Vi är flera som delar på lantstället, kan alla köpa lott?

Ja, det går bra. Du behöver inte äga lantstället för att ha en lott där.

Vad gör jag om adressen till mitt lantställe inte går att hitta?

Då får du kolla med kommunen där fritidsboendet ligger och fråga om de kan registrera adressen. När den är registrerad är du välkommen att köpa din lott via vår hemsida.