Meny

Häng med på Postkodfest!

Varje vecka delas Guldvinsten ut, och ett par gånger i månaden firar vi det lite extra med en Postkodfest. För självklart ska vinnarna till 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 firas! Några av vinnarna får dessutom komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar inför en jublande publik. Vi bjuder på kaffe och bullar och ser till att både vinnare och publik blir ordentligt underhållna. Hoppas att vi ses!

JUL
2

Grattis Örebro

Det blev Postkodfest i Örebro när Guldvinsten landade där. 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 delades ut under stort jubel till de glada vinnarna.

Läs mer

Fler vinnarhistorier

Tibro firar storvinst

Vilken midsommar det blev för vinnarna i Tibro när Fredagschansen hittade dit. Några av de glada vinnarna fick också oväntat besök av Sandra Dahlberg, som delade ut 100 000 kronor för varje lott de har.

Läs mer här

Guldregn över Märsta

Stort grattis till Märsta som vann Guldvinsten med 2 miljoner och en Volkswagen ID.4. När Jesper Blomqvist överraskade några av vinnarna med guldkuvert jublades det högt i grannskapet.

Läs mer här

Glada vinnare i Kungsbacka

Det var Kungsbacka som hade den stora turen att vinna Fredagschansen den här veckan. Magdalena Forsberg åkte dit och överraskade de glada vinnarna med vinstcheckar på 100 000 kronor per lott.

Läs mer här

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade