Häng med på Postkodfest!

Varje vecka delas Guldvinsten ut, och ett par gånger i månaden firar vi det lite extra med en Postkodfest. För självklart ska vinnarna till 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 firas! Några av vinnarna får dessutom komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar inför en jublande publik. Vi bjuder på kaffe och bullar och ser till att både vinnare och publik blir ordentligt underhållna. Hoppas att vi ses!

MAR
4

Grattis Hässleholm

Kolla in vinnarglädjen när Hässleholm ställde till med Postkodfest för att fira att Guldvinsten med 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 landat där.

Läs mer


JAN
31

Grattis Uddevalla

I Uddevalla blev det en regnig men härlig Postkodfest när Guldvinsten landade där i januari. Häng med och kolla in de glada vinnarna!

Läs mer


OKT
29

Grattis Boxholm

Boxholm ställde till med Postkodfest när Guldvinsten landade där. Häng med när 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 delades ut till de glada vinnarna.

Läs mer


OKT
1

Grattis Borås

Vilken Postkodfest det blev när Borås firade Guldvinsten den här veckan! Häng med när vinnarna drog sina vinstcheckar till publikens jubel.

Läs mer


SEP
24

Grattis Gamleby

När Gamleby bjöd på Postkodfest och firade att Guldvinsten landat där med 2 miljoner och en elbil visste jublet inga gränser. Grattis alla vinnare!

Läs mer

Glada vinnare i Lund

Den här veckan var det cykelstaden Lund som firade in helgen lite extra när Fredagschansen landade där. När Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist överraskade vinnarna med att de vunnit 100 000 kronor per lott jublades det högt i grannskapet.

Läs mer här

Segerjubel i Skellefteå

Vilken vinnarglädje det blev när Guldvinsten kom till guldstaden Skellefteå med 2 miljoner och en Volkswagen ID.4. Postkodlotteriets vinstutdelare Christian Kicken Lundqvist åkte dit och levererade guldkuvert till jublande vinnare.

Läs mer här

Kista firar Fredagschansen

Den här veckan var det Sveriges Silicon Valley, Kista, som vann Fredagschansen där 100 000 kronor per lott delas ut. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist åkte dit och både överraskade och prankade några av de glada vinnarna.

Läs mer här

SEP
3

Grattis Everöd

Den här veckan var det Everöd som ställde till med Postkodfest när Guldvinsten landade där med 2 miljoner och en elbil. Grattis alla vinnare!

Läs mer

Guldregn över Boden

Oj vilken glädje det blev för vinnarna i Boden när Fredagschansen landade där – vinsten där du vinner 100 000 Daniel Paris åkte dit och överraskade de lyckliga grannarna med veckans bästa glädjebesked.

Läs mer här

Turen kommer till Årsunda

Denna vecka fanns Sveriges lyckligaste postnummer i Årsunda där vinnarna av 2 miljoner kronor och en Volkswagen ID.4 bor. När Kicken hälsar på och delar ut guldkuvert blir det starka känslor och stora varma kramar.

Läs mer här

Vinstlycka i Norrköping

Vilken lycka det blev för vinnarna i Norrköping när Fredagschansen hittade dit. För det är inte varje dag en vinner 100 000 kronor per lott. Och det är heller inte varje dag vinstutdelare Magdalena Forsberg knackar på dörren.

Läs mer här

AUG
27

Grattis Uppsala

Vilken Postkodfest det blev när Uppsala firade att Guldvinsten landade där. 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 delades ut under jubel och applåder.

Läs mer

Norrahammar firar Fredagschansen

Veckan kunde inte sluta på bättre sätt för vinnarna i Norrahammar när Fredagschansen landade där. Putte åkte dit och överraskade några av de glada grannarna som vunnit 100 000 kronor per lott.

Läs mer här

Glada vinnare i Roknäs

Det var Roknäs i Piteå kommun som hade turen att vinna Guldvinsten den här veckan. Daniel Paris åkte dit och delade ut 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 till de glada vinnarna.

Läs mer här

Finja firar Fredagschansen

Vilken fredag det blev för vinnarna i Finja när Fredagschansen hittade dit. Sandra Dahlberg överraskade några av vinnarna och delade ut 100 000 kronor för varje lott de har.

Läs mer här

JUL
30

Grattis Strömsund

Strömsund firade med Postkodfest när Guldvinsten landade där och 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 delades ut. Stort grattis alla vinnare!

Läs mer

Fler vinnarorter

Hagfors firar Guldvinsten

Guldvinsten har landat i Monica Zetterlunds födelseort Hagfors. Daniel Paris åkte dit med guldkuvert och blommor och delade ut 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 elbil till glada vinnare.

Läs mer här

Glada grannar i Gyttorp

Vilken grannfest det blev i Gyttorp när Magdalena delade ut 100 000 kronor per lott till vinnarna i Fredagschansen. De glada vinnarna samlades och jublade tillsammans när guldkuvert efter guldkuvert delades ut.

Läs mer här

Örebro vinner igen

Snacka om tur! Guldvinsten tog sig även den här veckan till Örebro. Den här gången var det vinnarna i postnummer 703 82 som fick den stora glädjen att dela på 2 miljoner och en Volkswagen ID.4.

Läs mer här

JUL
2

Grattis Örebro

Det blev Postkodfest i Örebro när Guldvinsten landade där. 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 delades ut under stort jubel till de glada vinnarna.

Läs mer

Fler vinnarorter

Tibro firar storvinst

Vilken midsommar det blev för vinnarna i Tibro när Fredagschansen hittade dit. Några av de glada vinnarna fick också oväntat besök av Sandra Dahlberg, som delade ut 100 000 kronor för varje lott de har.

Läs mer här

Guldregn över Märsta

Stort grattis till Märsta som vann Guldvinsten med 2 miljoner och en Volkswagen ID.4. När Jesper Blomqvist överraskade några av vinnarna med guldkuvert jublades det högt i grannskapet.

Läs mer här

Glada vinnare i Kungsbacka

Det var Kungsbacka som hade den stora turen att vinna Fredagschansen den här veckan. Magdalena Forsberg åkte dit och överraskade de glada vinnarna med vinstcheckar på 100 000 kronor per lott.

Läs mer här

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade