Postkodfest i Gamleby

Vilken glädje det blev bland grannarna i Gamleby när Guldvinsten firades med en riktigt härlig Postkodfest. Postkodlotteriets vinstutdelare Putte Nelsson var värd och delade ut 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 till vinnarna under publikens stora jubel.

Spänningen stiger

Vad är det första man gör när man ställer till med Postkodfest? Bjuder in vinnare såklart. Putte knackar på hos Elenor, Karin och Lars-Bertil och delar ut deras postkodvinster samtidigt som han bjuder in till Postkodfesten. Där kan de ju vinna ännu mer, när ytterligare 1 miljon ska delas ut.

– 4406 kronor är vad du vinner i postnumret, berättar Putte för Karin när han levererat hennes vinstcheck. Det kan du sätta sprätt på eller hur?

– Ja det är inga problem, skrattar Karin.

När Putte samlat ihop ett gäng glada vinnare och deras familjer går de i samlad tropp till Folkets park i Gamleby. Nu kan festen börja!

Ingrid vinner dubbelt upp

Först upp på scenen är Ingrid Kickan Birgitta. När Putte klargjort att det är Ingrid som är tilltalsnamnet är det dags att ta reda på hur mycket hon vinner idag. Putte räcker fram ett guldkuvert och Ingrid drar en vinstcheck på 95 316 kronor. Putte räcker fram ytterligare ett guldkuvert.

– Du har två lotter och vinner drygt 190 000 kronor!

Ingrid ser väldigt nöjd ut och publiken jublar och applåderar.

Glada postkodvinnare

Nu kommer det upp en strid ström av vinnare där samtliga vunnit i postkoden. Elenor vinner 95 136 kronor och när det är Lars-Bertils tur visar det sig att han vinner samma summa.

– Stort grattis!

– Tack! ler Lars-Bertil.

Nu är det Karins tur, och förutom de 4406 kronorna hon vann i postnumret vinner hon ytterligare 95 316 kronor att sätta sprätt på. Sofie avlöser Karin och Putte räcker fram ett guldkuvert, Sofie drar vinstchecken.

– Där står det 95 000 spänn, konstaterar Putte.

Sofie har två lotter och Putte räcker därför fram ett guldkuvert till.

– Stort grattis till drygt 190 000 kronor!

– Tack så mycket!

Se när vinnarna överraskas

Guldvinsten

Varje lördag har du chans att få dela på 2 miljoner med dina grannar.

1 miljon delas i ett vinnande postnummer.

Ytterligare 1 miljon delas i den vinnande postkoden.

En bil, lottas ut till en ensam vinnare.

Se när Guldvinsten lottas ut


Publicerad: 24 sep 2022