Vinstutdelarnas favoritrecept

Vad får det lov att vara? Inte nog med att våra vinstutdelare reser landet runt med guldkuvert och överraskar vinnare. De gillar även att briljera i köket och delar gärna med sig av sina favoritrecept. Häng med och laga Magdalenas smoothie bowl och Daniels blomkålspizza. Prova också Jespers gräddtårta och Sandras vardagsrecept för en lyckad middag mitt i veckan.

Jespers gräddtårta

Med vinst i ”Hela kändis-Sverige bakar” ser vi fram emot att se Jesper baka den här smaskiga gräddtårtan. Och samtidigt lära oss några tricks för ett mer luftigt resultat.

Hämta recept

Daniel Paris blomkålspizza

Daniel gillar att bjuda in vänner på middag. Här lagar han sin paradrätt – Daniels berömda blomkålspizza. Och idag är det grannarna som står på gästlistan.

Hämta recept

Sandras vardagsmiddag

Sandra bjuder på en riktigt härlig pastarätt med norrländsk touch som både är god och som går snabbt att laga. Perfekt att bjuda familj och vänner på en vanlig vardagskväll

Hämta recept

Magdalenas nyttiga smoothie bowl

För Magdalena är det viktigt att fylla på med energi efter ett träningspass. Här gör hon en smoothie bowl som ger en riktigt energiboost. God är den också!

Hämta recept

Fler recept

I november månad lottar Postkodlotteriet ut 125 000 presentkort hos Coop, till ett värde av 200 kronor styck.

För att göra hösten extra mysig har vi tillsammans med Coop samlat in några recept för fler smakfulla matupplevelser.

Se recept från Coop