Tillsammans för en bättre värld

Häng med på Postkodlotteriets galakväll när årets överskott från lotteriet delades ut till 61 organisationer som gör världen bättre. Se sändningen från galan ovan. 🎬 🎉

Det var en glittrande festkväll i Stockholms stadshus med sång, dans, skratt och tårar. Se till exempel när Tusse sjunger sin hitlåt Voices tillsammans med en hundra personer stark kör, när Anders Bagge förklarar varför hans "spirit animal" är en mussla och när Frida Boisen försöker låta som en fjällräv. Och så förstås massor av starka berättelser om hur överskottet från Postkodlotteriet gör nytta i världen – för människor, djur och natur.

Programledare är som vanligt allas vår Rickard Sjöberg.

I inspelningen från galan får du också se hur medarbetare och eldsjälar från de olika organisationerna som inte var på plats uttrycker sin glädje i kommentarsfältet och visar hur mycket överskottet från lotteriet betyder för deras arbete.

Se hela sändningen från galan ovan. ☝️ Ett tips är att förstora videon till helskärm och titta på en dator så ser du allt bättre.

Nedan hittar du också ett gäng fina bilder från scenen och röda mattan! 👇

Kolla in bilderna från festen

 

Var med och bidra till en bättre värld

Bli en del av Postkodeffekten!

Postkodlotteriet är Sveriges största lotteri, men också Sveriges största privata givare till ideell sektor. Idag genererar lotteriet cirka en miljard kronor om året till 61 organisationer som arbetar för att göra världen bättre. Det är det som är Postkodeffekten.