Din webbläsare stödjer inte JavaScript eller så har det stängts av. Denna webbsida kräver JavaScript för att fungera.

Du använder en gammal webbläsare som kan innebära att vår webbplats inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare

Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto

Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rent arbetar för minskad nedskräpning, ökad återvinning och för att alla ska ta ansvar för vår gemensamma miljö. Håll Sverige Rent är en ideell organisation som funnits i mer än 50 år.

Håll Sverige Rent arbetar hårt med att skapa en norm i samhället där vi tar ansvar för vår miljö. Håll Sverige Rent arbetar hårt med att skapa en norm i samhället där vi tar ansvar för vår miljö.

Utdelning från PostkodLotteriet

Håll Sverige Rent är förmånstagare till PostkodLotteriet sedan 2014.
Utdelning 2014: 5 000 000 kronor
Utdelning totalt: 5 000 000 kronor

Om Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rent arbetar hårt med att skapa en norm i samhället där vi tar ansvar för vår miljö, ett samhälle där det är en självklarhet för såväl ung som gammal. Organisationen ger barnen i skolan och förskolan kunskap och påverkar kommuner och myndigheter för att vi ska få ett skräpfritt Sverige.

– Det är fantastiskt att vi nu blir en av de organisationer som får stöd av PostkodLotteriet för vårt viktiga arbete, säger Anna Linusson, vd för Stiftelsen Håll Sverige Rent. Det kommer ge Håll Sverige Rent ökade möjligheter att nå fler människor och påverka fler beslutsfattare, då kan vi tillsammans ta ansvar för att hålla vårt vackra Sverige rent.

Besök Håll Sverige Rents webbplats <br></br>

Besök Håll Sverige Rents webbplats