Din webbläsare stödjer inte JavaScript eller så har det stängts av. Denna webbsida kräver JavaScript för att fungera.

Du använder en gammal webbläsare som kan innebära att vår webbplats inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare

Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto
Pengarna tillbaka-erbjudande
Titta på Rickards dolda sidor
Chans att vinna upp till 2.000.000 kr på PostkodSkrapet
Våra vinnare
Kan du bli vår nästa jackpottvinnare?

Vinster


Instagram

Följ oss på instagram

@postkodlotteriet lägger vi ut foton när vi överraskar vinnare runtom i landet, träffar glada grannar, gör TV-program och annat skoj. Du kan också följa våra vinstutdelare direkt på deras Instagramkonton:
#rickard
#maggan
#putte
#kicken
#sandra
#jessicaAktuellt
ABBA-böcker deluxe

ABBA-böcker deluxe
I oktober lottar vi ut 36.000 ABBA-böcker, deluxe-upplagan av den officiella ABBA-boken. Boken innehåller klassiska och unika bilder samt en DVD som berättar den magiska berättelsen om ABBA´s framgångssaga. Bokens värde är 900 kronor.

Mer om alla vinster
Gåvoboxar från Rituals

Gåvoboxar från Rituals.
Under oktober har du chans att vinna en gåvobox från Rituals. Boxen består av väldoftande hudvårdsprodukter. Värdet per gåvobox är 160 kronor och lottas ut till en vinnande postkod.

Läs mer
90.000 extralotter

90.000 extralotter
Vi har lottat ut 90.000 extralotter som gäller i två månader bland våra lottköpare. Extralotterna fungerar som köpta lotter och deltar i alla dagliga, special- och extradragningar.

Läs mer
VingVinsten

VingVinsten
Nu kan dina resedrömmar bli sanna. Varje lördag lottar vi ut VingVinsten värde 15.000 kr per betald lott till samtliga lottköpare i tre postkoder.

Läs mer
SHOW ADD TO HOMESCREEN