Vad innebär Plus och Premium?

Vi vill alltid erbjuda attraktiva vinster som kan skapa glädje och uppfylla både stora och små drömmar. 😊✨Plus och Premium är valbara tillägg till din Postkodlott för fler vinstchanser varje månad, samtidigt som du bidrar till ideella organisationer.

Självklart har du även chans på alla ordinarie vinster med din Postkodlott.

Vinsterna med tilläggen Plus och Premium för juni 2024 i Postkodlotteriet

Vad kan jag vinna med Plus?

När du uppgraderar din Postkodlott till Plus har du varje månad chans att vinna 10 000 kronor i månaden i 5 år. Plusvinsten delas ut per lott i en vinnande postkod. Det innebär att alla betalda lotter med Plus, i den vinnande postkoden, vinner lika mycket – 10 000 kronor i månaden i 5 år.

Vad kan jag vinna med Premium?

När du uppgraderar din Postkodlott till Premium har du varje månad chans att vinna en drömvinst. Värdet på Premiumvinsten varierar månad till månad mellan ca 285 000 - 2,25 miljoner kr. Premiumvinsten byts månadsvis och delas ut per lott i en vinnande postkod. Det innebär att alla betalda lotter med Premium i den vinnande postkoden vinner lika mycket – Premiumvinsten.

Med Premium är du även med i samtliga dragningar för Plus och har chans att vinna 10 000 kronor i månaden i 5 år.

Vad händer om jag vinner och har flera lotter med Plus?

Plusvinsten är 10 000 kronor i månaden i 5 år och delas ut per lott i en vinnande postkod. Om du vinner Plusvinsten så vinner du på alla dina Postkodlotter med Plus i den vinnande postkoden.

Till exempel: Om du har två lotter med Plus vinner du totalt 20 000 kronor i månaden i 5 år, har du tre lotter med Plus vinner du 30 000 kronor i månaden i 5 år.

Vad händer om jag vinner och har flera lotter med Premium?

Premiumvinsten delas ut per lott i en vinnande postkod. Om du vinner Premiumvinsten så vinner du en drömvinst, till exempel en husbil, för en lott med Premium. För dina övriga lotter med Premium i den vinnande postkoden vinner du pengar motsvarande värdet av vinsten.

Värdet på Premiumvinsten varierar månad till månad mellan ca 285 000 - 2,25 miljoner kr.

Kan jag byta Premiumvinsten till pengar?

Ja absolut. Om du vinner Premiumvinsten kan du i stället få motsvarande värde på vinsten i pengar. Värdet på Premiumvinsten varierar månad till månad mellan ca 285 000 - 2,25 miljoner kr.

Vad kostar det att uppgradera min lott till Plus eller Premium?

Att uppgradera din Postkodlott till Plus kostar 20 kronor per månad och lott. Totalt kostar därmed en Postkodlott med Plus 200 kronor per månad (180 kronor + 20 kronor).

Att uppgradera din Postkodlott till Premium kostar 40 kronor per månad och lott. Totalt kostar därmed en Postkodlott med Premium 220 kronor per månad (180 kronor + 40 kronor). När du uppgraderar till Premium är du också med i samtliga dragningar för Plus.

Kan jag byta lottnivå när jag vill?

Ja absolut, du kan uppgradera din Postkodlott till Plus eller Premium när du vill. Du behöver dock göra det senast fem bankdagar innan nästa debitering, för att vara med i nästa dragning för Plus och Premium. Du kan byta lottnivå på en eller flera av dina Postkodlotter.

Du kan när som helst ta bort Plus eller Premium på en eller flera av dina lotter. Det behöver dock göras senast fem bankdagar innan nästa debitering.

Byt lottnivå på din Postkodlott via Mina Sidor eller genom att ringa vår Kundservice.

För mer information:

Läs mer om Plus och Premium. Eller kontakta oss om du har fler funderingar.

Fick du svar på din fråga?