Välkommen på Grannyra!

Höstens Grannyra med hela 116 miljoner har landat i postnummer 565 33 i Mullsjö. Söndagen den 10 oktober är det dags för vinnarna att dra sina vinstcheckar från scenen på Hovrättstorget i Jönköping. Och du är självklart välkommen att vara med.

Tid och plats: söndagen den 10 oktober kl 17.00 på Hovrättstorget i Jönköping.

Det kommer bli en härlig Grannyrafest där Rickard, Magdalena, Sandra och Kicken håller i trådarna. The Mamas står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädje och massor av jubel.

Grannyran spelas in på plats och sänds i efterhand fredagen den 15 oktober klockan 19.30 i TV4.

Hoppas att vi ses!

Grannyravinsten i postnummer 565 33 gäller för alla med betald lott i september och för oktobers spelomgång, som startade 5 oktober.


The Mamas uppträder

The Mamas slog igenom över en natt som de mäktiga körsångerskorna bakom John Lundviks bidrag ”Too late for love” i Melodifestivalen 2019. Idag står de på egna ben och trion består av Ash Haynes, Loulou Lamotte och Dinah Yonas Manna. 2020 tog de återigen hem segern i Melodifestivalen, fast nu som The Mamas och med låten ”Move”. Du kommer få höra Mellovinnaren ”Move” och deras senaste singel ”That´s Ok”.

"Det var helt galet att vi plötsligt var ett kvarter fullt med miljonärer"

Marie i Lidköping vann 5,5 miljoner i Grannyran


Hitta till eventet

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Till Mina Sidor

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade