Välkommen på vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Grannyran! Den 9 oktober är du och dina grannar i postnummer 274 37 välkommen till Stortorget i Skurup där ni får dela på 118 miljoner kronor.

Vad händer nu?

I Grannyran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkod. Hälften av de 118 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till Skurups Sparbank Arena, Vaktgatan 10 för registrering och vinstutdelning. Efter det kommer Rickard Sjöberg berätta om vad som händer vid TV-inspelningen där den vinnande postkoden avslöjas.

Du behöver vara på plats på Skurups Sparbank Arena, Vaktgatan 10 klockan 14.00 och du är välkommen att ta med två anhöriga till registreringen. Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande.

Kom ihåg att ta med legitimation!

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning på Stortorget i Skurup. Då ska de resterande 59 miljonerna delas ut till vinnarna i postkoden. Duon Medina uppträder och vi bjuder på fika och andra aktiviteter. Eventområdet öppnar klockan 15.15 och TV-inspelningen startar klockan 16.00. Självklart är du välkommen att ta med familj och vänner för att fira. Det kommer bli en härlig fest som ni inte får missa!

Grannyran sänds fredagen den 14 oktober klockan 19:30 på TV4.

Plats: Stortorget i Skurup.

När: Söndagen 9 oktober. Registrering av vinnarna startar kl. 14.00 i Skurups Sparbank Arena, Vaktgatan 10. Eventområdet öppnar på Stortorget kl. 15.15.

Vad: Alla ni som vunnit i Grannyran i postnummer 274 37 i Skurup får dela på 59 miljoner kronor. De vinstcheckarna hämtar ni vid registreringen. Från scenen delas ytterligare 59 miljoner ut när den vinnande postkoden avslöjas.

Har du frågor? Kontakta Kundservice vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se.

Hitta till eventet


Medina uppträder

Ingen fest utan bra musik! Duon Medina består av Sami Rekik och Ali Jammali. De har arbetat tillsammans sedan 2002 och i år deltog de i Melodifestivalen med låten ”In i dimman” där de kom på en tredje plats i finalen.

De har ett unikt sound som är en blandning av reggaeton, hiphop, rai, house, pop och dancehall. Medina kallar genren för ”Haffla Music”. Haffla betyder fest på arabiska och det är det Medina vill förmedla. På Grannyran framför de låtarna ”In i dimman”, ”Miss Decibel” och ”Nema Problema”.

"Jag vill skänka till Cancerfonden och sen vill jag gärna ha ett spa-bad på landet."

Gun från Hässelby vann 797 086 kronor i Sommaryran 2022

Häng med bakom kulisserna på en tidigare Grannyra