Välkommen på Grannyran

Grannyran med 265 miljoner har landat i postnummer 742 34 i Östhammar. Tisdagen den 10 januari är det dags för vinnarna att dra sina vinstcheckar från scenen på Sjötorget i hamnen i Östhammar. Och du är självklart välkommen att vara med.

Tid och plats: tisdagen den 10 januari kl 17.00 på Sjötorget i hamnen, Östhammar.

Det kommer bli en härlig grannfest där Rickard, Magdalena, Putte och Kicken håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Höstens Idolvinnare Nike Sellmar står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädjetårar och massor av jubel.

Grannyran sänds fredagen den 13 januari klockan 19:30 på TV4.

Hoppas att vi ses!

Grannyra-vinsten i postnummer 742 34 gäller för alla med betald lott i december 2022.


Nike Sellmar uppträder

Ingen fest utan bra musik! 27-åriga Nike Sellmar från Piteå vann Idol i höstas efter en spännande final i Tele2 Arena i Stockholm. Under höstens fredagsfinaler i Idol 2022 vann hon både juryns och tittarnas hjärtan och fick stående ovationen vecka efter vecka.

Det är med stor glädje som vi välkomnar Nike upp på Grannyra-scenen där kommer framföra covern ”A change is gonna come” och vinnarlåten "Anything you say".

"Det här ska jag dela med familj, vänner och Hjärnfonden, och lyxa till det med en 40 års-fest."

Anna från Skurup vann 3 393 086 kronor i Grannyran i oktober 2022

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraHitta till eventet

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Logga gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina sidor

Nyfiken på tidigare Grannyror?