Hon blev den tusende miljonären – och totalt prankad

Postkodlotteriet har fått sin tusende miljonär. Hon heter Michelle och utsattes för en hel del finurliga prank innan Postkodlotteriet avslöjade att hon vunnit i lotteriet och blivit miljonär nummer tusen. ”Jag är så j-a lurad. Det känns helt underbart!” säger Michelle.

 Michelle bor med man och barn på en gård i Skåne där hon arbetar med hästar. Under dagen för överraskningen lockades hon iväg av några väninnor till Malmö för att ha en shoppingdag tillsammans. Hon hade ingen aning om att tv-teamet från Postkodlotteriet smög i bakgrunden.

 Efter en lunch med väninnorna serverades de en tårta som det stod 1 000 på.

”Vi fick tårta fast vi inte hade beställt. De sa att det hade blivit något fel och att nu var det lika bra att vi fick den annars skulle den kasseras,” berättar Michelle.

Sedan dök Lina Perned upp, skådespelerska och även kusin till Michelle. Hon fick med sig Michelle och väninnorna till Gustav Adolfs torg där ett tv-team och en vit limousine väntade. Ovanför limousinen svävade guldfärgade heliumballonger som bildade talet 1 000, utan förklaring. I tron om att de skulle få vara med om en tv-inspelning i Helsingborg för Linas del, klev Michelle och väninnorna in i bilen och färdades norrut medan solen gick ner.

Men chauffören tog dem inte hela vägen till Helsingborg utan stannade vid Michelles hästgård utanför Landskrona.

”Jag hade inte märkt var vi körde i mörkret. Och så var vi hemma hos mig!”

När de öppnade bildörren möttes de av dansande cheerleaders och hundratals marschaller som lyste i mörkret. På gårdsplanen väntade familjen, släkt och vänner – och Sandra Dahlberg från Postkodlotteriet, med ett stort guldkuvert.

Först då förstod Michelle vad allt handlade om. När hon fick dra ut sin check på en miljon kronor, kunde hon inte sluta skratta.