Hässelby vinner Sommaryran

Postnummer 165 76 i Hässelby vinner historiens första Sommaryra. Nu ska 40 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna. Kom och fira med vinnarna – och se Cazzi Opeia och Theoz framföra sina nya hits.

Den första Sommaryran någonsin landar i Hässelby. Till att börja med får alla som har en eller flera lotter och bor i det vinnande postnumret får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

Därefter avslöjas vilka som även har rätt postkod och vinner den andra hälften. Det här meddelas direkt på plats när Sommaryran dragit i gång.

Läs mer om Sommaryran 2023

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

Se avslöjandet med Rickard

Hässelby ska firas

Sommaryran går av stapeln söndag 12 juni, i Hässelby. Och på scenen välkomnas de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Sandra Dahlberg, Kicken och Putte Nelsson. Det blir en härlig stund fylld av jubel, glädjetårar och artistunderhållning.

På scenen – Cazzi Opeia och Theoz

En riktig Sommaryra ska såklart också bjuda på bra musik. Den här gången kan du släppa loss till både Cazzi Opeia och Theoz. De framför sina låtar: Som du vill och I can´t get enough, som de tävlade med i senaste Melodifestivalen.

Se hur många miljoner kronor vinnare i Stockholm fått delat på sedan 2005

Här landade Grannyran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit