Umeå vinner Sommaryran

Postnummer 905 81 i Umeå vann Sommaryran i juni 2023. Nu ska 50 miljoner kronor delas mellan de sommarglada grannarna som har en lott. Kom och fira med vinnarna – och se Panetoz uppträda.

Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

Därefter avslöjas vilka som även har rätt postkod och delar på den andra hälften. Det här meddelas direkt på plats när Sommaryra-festen dragit i gång.

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

I genomsnitt är det 14 personer som vinner över 1 miljon i varje Grannyra.

Hurra! Nu ska Umeå firas

Sommaryran går av stapeln tisdagen den 13 juni kl 16.00 på Skeppsbron 10.

På scenen välkomnas de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Magdalena Forsberg, Sandra Dahlberg och Kicken Lundqvist. Det blir en härlig stund fylld av skratt, glädjetårar och underhållande artister.

Panetoz dansar upp på scenen

Precis som förra året kommer Sommaryran fyllas av musik och dansglädje. Missa inte härliga gruppen Panetoz som är oslagbara på scen och gjorde stor succé i Melodifestivalen. Vi vågar nästan lova att de kommer spela favoritlåtar som ”Dansa Pausa” och ”On My Way”.

Här landade Grannyran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit