Guldvinst i Dalby - 86 nya vinnare

Under vecka 16 begav sig Kicken från Postkodlotteriet till Sveriges minsta nationalpark, som ligger i vackra Dalby - med sig hade han påskägg en ny Volvo V90 och guldkuvert.

Dubbel vinstlycka för Johan

Johan Gustafsson som bor i Dalby blev inkallad till chefens kontor i tron om ett viktigt möte. Det var en chockad Johan som klev in genom dörren och möttes av Kicken från Postkodlotteriet. Det är inte lilla mormor som sitter och ruvar på äggen här inte, säger Kicken innan han avslöjar att Johan är en av veckans lyckliga vinnare av Postkodlotteriets Guldvinst. Totalt hade han 8 lotter med en vinstsumman på drygt 62 000 kronor, men turen tar inte slut där.

Gillar du bilar? frågar Kicken och sträcker fram ett påskägg fyllt med ahlgrens bilar. I ägget hittar Johan en bilnyckel, nämligen nyckeln till hans helt nya Volvo V90. Detta blir en dag att minnas med dubbel vinstlycka för Johan, stort grattis till både checkar och bilvinst!

- De sa att jag skulle på möte med chefen, men sen satt Kicken där istället. Jag har inte smält det än, att man vunnit - bästa påsken än så länge avslutar Johan.

"Jag blev totalt överraskad"

- Johan Gustafsson, Guldvinstvinnare 2019


Publicerad: 23 apr 2019