Blomkransar och guldkuvert - i Torslanda

Under vecka 18 var Sandra från Postkodlotteriet på besök i soliga Torslanda. Med sig hade hon blomkransar och guldkuvert för att dela ut till några av veckans lyckliga Vingvinnare.

Vingvinnare - på Torslanda-Tidningens löpsedel

På Torslanda-Tidningen jobbar Thérese Krook, och under en solig vårdag i april var det dags för henne att hamna på löpsedeln. Sandra från Postkodlotteriet var nämligen på besök på redaktionen för att överraska Thérese med Guldkuvert, då hon var en av veckans Vingvinnare. Stoppa pressarna, vart hittar jag den här personen? Frågar Sandra när hon går runt på redaktionen och håller upp löpsedeln framför sig.

Till slut lyckas Sandra från Postkodlotteriet hitta till rätt kontorsrum. Hon stormar in och samtidigt som hon visar upp löpsedeln frågar hon om det är Thérese på bilden? Thérese ser positivt frågande ut och förstår inte alls vad det är som händer.

- Vad är detta? Frågar hon och skrattar.

Med hela redaktionen som stöd får hon ta emot 2 guldkuvert och vinner drygt 57 000 kronor att resa för - en ren lycka sprider sig över ansikte och hon avslutar mötet med att säger att detta känns jätte bra. Stort grattis och trevlig resa!

"Jag har ont i kinderna, så glad är jag"

- Therese Krook, Vingvinstvinnare 2019


Publicerad: 03 maj 2019