Postkodfest i Halmstad

Under vecka 18 var Daniel Paris från Postkodlotteriet på besök i Halmstad - för att ställa till med Postkodfest. Som vanligt delades både checkar och en helt ny Volvo V90 D3 ut till veckans glada vinnare.

Guldvinst och Postkodfest i Halmstad

Solen sken över Halmstad och Stora Torg när Daniel Paris från Postkodlotteriet var på plats för att dela ut veckans Guldvinster under en festlig Postkodfest. Grannar och vänner fick fika och på scenen bjöds det på underhållning från trubadurerna Lars Hägglund och Pontus Ågeryd.

Vinstutdelning från scenen

Först upp på scen för att ta emot sin vinst var Lars Andersson och Carina Andreasson. Jag har alltid önskat att få åka Hurtigruten, säger Carina och med lite extra pengar efter veckans Guldvinst kan hon äntligen boka sin drömresa.

Det var många glada vinnare som fick ta emot vinstcheckar under kvällen och stämningen i Halmstad var på topp. Edmund, var veckans kanske mest tursamma vinnare och lämnade Postkodfesten som ägare till en helt ny Volvo V90 D3, till ett värde av 395 800 kronor. Det är inte sant, men chansen finns ju alltid, så det var ju roligt, avslutar Edmund med ett leende på läpparna. Stort grattis till Halmstads nya vinnare!

"Det är inte sant"

- Edmund, Bilvinst 2019


Publicerad: 04 maj 2019