Vinstutdelning i soliga Stockholm

Under vecka 25 landade Guldvinsten i soliga Stockholm. Kicken från Postkodlotteriet passade på att överraska några av dem, och gissa om hans vän Catharina blev chockad när han överraskade henne på en av Stockholms innerstadsgator.

Vingvinnare i Stockholm, blir överraskad av Kicken

Vinnare - lurad av Kicken

En av veckans nya vinnare av Guldvinsten är Catharina från Stockholm. Catharina som även är en gammal bekant till Kicken, hade aldrig trott att han skulle lura henne när hon var ute och promenerade på en av Stockholms gator.

Kicken låtsas spela in ett film om hårdrockens historia, när Catharina kommer gåendes. Nej men hej, säger han och kramar om henne. Vet du, jag har släppt en ny singel? Den heter "Lets celebrate", och efter sommaren kommer en uppföljare som heter "You are a winner". Jag har jobbat på hårt med hårdrocken nu, säger han och tar samtidigt av sig jackan, under har han på sig en röd väst med Postkodlotteriets logga på.

"Jag vinner aldrig"

Postkodlotteriet är ju väldigt bra säger Christina, när hon ser vad han har på sig, jag ser ju dig hela tiden, men, jag vinner ju aldrig själv! Jo, men det gör du ju, säger Kicken och tar fram hela 5 guldkuvert. Nej men oj, vad bra, säger en extremt lycklig Catharina, och hennes härliga skratt undgår ingen. Med sina 5 lotter i Postkodlotteriet vann hon drygt 160 000 kronor.

- Jag har blivit överraskad många gånger i mitt liv, men idag blev jag så ofattbart överraskad, avslutar Catharina med ett härligt skratt.

"Jag vinner aldrig"

- Catharina, Guldvinst 2019


Publicerad: 22 jun 2019