Resfeber för Luleå

Under vecka 26 var det Luleås tur att vinna Vingvinsten, och totalt var det 23 lyckliga vinnare som fick dela på veckans Vingmiljon. Och för Ann-Sofi blev detta en vecka att minnas.

"Jag har alltid vetat"

Ann-Sofi bor i Luleå och är en av veckans lyckliga Vingvinnare. Hon har länge väntat på att Postkodlotteriet ska dyka upp hemma hos just henne, men hade aldrig kunnat drömma om att Emma Green skulle kliva in i hennes kök och överraska henne just den här varma junidagen 2019.

– När jag och mina vänner har pratat om Postkodlotteriet har jag alltid sagt, att en vacker dag kommer dem komma hit, jag lovar er, att en dag kommer de stå här, säger en glad och chockad Ann-Sofi skrattandes.

Nu blir det resa av för Ann-Sofi

Ann-Sofi har 3 lotter i Postkodlotteriet och det är med darrande händer hon tar emot tre Guldkuvert, med en total vinstsumma på 75 000 kronor, och nu blir det resa av för Ann-Sofi och hennes man.

– När Emma tog fram blomkransen började jag darra och tänkte att wow, de kom verkligen till mig. Nu förstår jag känslan, som man sett hos tidigare vinnare, avslutar en lycklig Ann-Sofi.

"Jag har alltid vetat att Postkodlotteriet skulle dyka upp en dag, och de kom!"

- Ann-Sofi, Vingvinst 2019


Publicerad: 28 jun 2019