Vingvinst blir resa till Indien

Under vecka 27 åkte Putte från Postkodlotteriet till Björklinge - som var det vinnande postnumret av veckans Vingvinst. Och Stevey, en av vinnarna, visste precis vart han skulle resa för vinsten.

Putte överraskar Vingvinnare i Björklinge

Putte från Postkodlotteriet möttes av en chockad Stevey, när han utan förvarning dök upp hemma hos honom i Björklinge. I handen hade han blomkrans och guldkuvert.

Stevey som har två lotter i Postkodlotteriet fick sig en positiv överraskning när han tog emot sitt första guldkuvert. "Men oj, det här var inte lite", var det första han sa, när han såg att checken visade en vinstsumma på drygt 45 000 kronor. Men turen tar inte slut där, eftersom han har två lotter vann han resecheckar för drygt 90 000 kronor. 

Indien nästa för Stevey och hans fru

För Stevey som var i full färd att planera en resa till Kerala, som ligger i sydvästligaste delen av Indien, kom denna vinst helt i rättan tid. Han berättar för Putte att han är född och uppvuxen i Indien, och att han nu vill resa tillbaka. "Jag har tidigare rest med barnen, men den här gången blir det min fru och jag som åker".

- Jag pratar inte Hindu längre, kunde det flytande när jag var liten. Kan dock fortfarande lite fraser, säger Stevey.

Det här känns jätte bra, Jag är jätte glad och nöjd. Man blir jätteöverraskad och pirrig och undrar vad det kan här innebära? Idag ska vi fira med Champagne, avslutar en glad Stevey samtidigt som han kramar om Putte.

"Oj, det var inte lite"

- Stevey, Guldvinst2019


Publicerad: 05 jul 2019