Vingvinst blir resa till Japan

Under vecka 32 landade vinstlyckan i Jönköping, där alla veckans Vingvinnarna bor på samma gata. Och för Ida blir det en vecka som sätter extra guldkant på vardagen.

Överraskar vinnare i Jönköping

Emma Green från Postkodlotteriet åkte till Jönköping för att överraska några av veckans nya vinnare. Ida som är en av de lyckliga vinnarna var minst sagt chockad när Emma med kamerateam stod utanför hennes hus denna augustidag.

Du har vunnit i Vingvinsten och ska få ut och resa, säger Emma och trär över en blomkrans runt halsen på Ida, som berättar att det känns bra, men att hon är lite förvånad. Ida gillar att resa och brukat åka iväg nån gång per år, och gällande drömresan, ja då står Japan högt upp listan.

I guldkuvertet döljer sig en resecheck på drygt 43 000 kronor, och en lycklig Ida konstaterar snabbt att för dessa pengar kommer man en bit.

- Det var jätte spännande, jag öppnade dörren och där stod ett kamerateam, med Emma i spetsen och frågade om de fick komma in, och det fick dem såklart, fortsätter Ida skrattandes.

Min sambo kommer inte tro mig, han kommer tro att det är ett prank någon har utsatt mig för. Nu blev det ju två överraskningar på väldigt kort tid och gällande resan, så får den nog vänta ett tag, säger en lycklig Ida och smeker sin gravida mage. Stort grattis till Ida och Jönköping!

"Min sambo kommer inte tro det här är sant"

– Ida, Vingvinst 2019

Publicerad: 09 aug 2019