Extralott gav större vinst

Under vecka 33, år 2019 var det Östavalls tur att vinna Vingvinsten. Putte från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av veckans vinnare.

Vingvinnare överraskas på jobbet

Christel hade precis kommit tillbaka till arbetet på ålderdomshemmet i Hallstaborg, efter en härlig semester, när Putte från Postkodlotteriet plötsligt dök upp för att överraska henne. Med sig hade han vinstcheckar.

Oh my god, säger en chockad och glad Christel, samtidigt som hon kramar om Putte. Hon berättar att det är hennes första dag tillbaka och att hon är lite ringrostig. Men Putte flikar snabbt in att han har med sig något som kommer att förlänga sommaren, nämligen resecheckar, då Christel är en av veckans Vingvinnare.

– Det här är inte klokt, säger Christel efter att ha tagit emot två vinstcheckar.

Turen fortsätter

Men turen tar inte slut där, för under augusti hade Christel vunnit en extralott, vilket gav henne en större vinst, och en total vinstsumma på 90 000 kronor - att resa för. Och vinsten gick verkligen till rätt person, då Christel älskar att resa, och äntligen kan hon boka drömresan som går till Thailand.

– Jag såg direkt att det var han, Putte från Postkodlotteriet, men jag trodde aldrig att just jag skulle vinna, men nu har jag gjort det, avslutar en väldigt lycklig Christel.

"Jag kan nog inte jobba något mer idag"

– Christel, Vingvinst 2019

Publicerad: 16 aug 2019

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade