Lyckliga vinnare i Fjälkinge

Under vecka 33 vann Fjälkinge Guldvinsten. Sandra från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av vinnarna. Och för Pia och Jörgen blev detta en dag full av glädje.

Sandra överraskar vinnare

När Sandra från Postkodlotteriet klev in i vardagsrummet hemma hos familjen Ådermark möttes hon av en chockad Pia. Här var det visst en som tappade hakan, säger Sandra skrattandes.

Pia och hennes man Jörgen har gjort mycket kul denna sommar, där höjdpunkten var när de tog motorcykel runt Europa, och till Sandra berättar de att alla bidrag är välkomna efter denna semester.

Glädjerop när vinstcheckar delas ut

Jörgen är den som först får ta emot ett Guldkuvert, och på checken står det 55 395 kronor. Strax därefter är det Pias tur, och hennes check visar samma summa.

– Men nej gud vad roligt, säger en väldigt glad Pia och ger sin man en stor puss.

Tillsammans vann de drygt 110 000 kronor, och glädjen som sprider sig i rummet undgår ingen. Nu kan vi åka på en motorcykelsemester nästa år igen, säger Jörgen skrattandes.

– Pengarna är så välkomna. Ska vi beskriva vår glädje från skala 1- 10 så är den på 100, så är det bara, avslutar en väldigt lycklig Pia.

"Nu kan vi göra jättemycket"

– Pia, Guldvinst 2019

Publicerad: 17 aug 2019