Postkodfest i Vejbystrand

Under vecka 34 var det Postkodfest i Vejbystrand. Jesper från Postkodlotteriet delade ut vinstcheckar till veckans nya vinnare och Kicken stod för underhållning från scenen.

Postkodfest med vinstutdelning

Det var många vänner, grannar och vinnare som samlades i hamnen i Vejbystrand när Jesper Blomqvist från Postkodlotteriet åkte dit och ställde till med Postkodfest. Det vinnande postnumret 266 54 fick dela på 2 miljoner kronor, och alla besökare fika njuta av bullar och kaffe till underhållning från Christian ”Kicken” Lundqvist och Ludvig Turner från scenen.

Ingemar och Ingegerd var några av veckans lyckliga Guldvinstvinnare som fick komma upp på scenen och ta emot sina vinstcheckar från Jesper. Tillsammans vann de nästan 93 000 kronor. Men turen tar inte slut där, då Jesper hade en sista överraskning.

Dubbeltur för Ingegerd

Jesper tar fram ett till Guldkuvert, och Ingegerd tror inte det är sant när hon inser att hon precis vunnit bilvinsten, en helt ny Volvo V90, till ett värde av 395 800 kronor.

- Jag trodde inte det var sant, sånt här händer bara inte. Vi brukar titta på TV och tycker alltid det är jättefint, men det är ännu roligare att vara med om det själv, avslutar Ingegerd och Ingemar lyckligt.

"Det här är helt overkligt"

– Ingegerd, Bil- och Guldvinst 2019

Publicerad: 24 aug 2019