Norrköping vann 2 miljoner

I vecka 38 vann Norrköping guldvinsten. Putte från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av vinnarna, och på eftermiddagen blev det fest på Tyska Torget, där vänner och grannar firade tillsammans.

Publikhav med glada vinnare i Norrköping

Postkodfest i Norrköping

Det var många vinnare och vänner som samlades på Tyska Torget i Norrköping för att tillsammans fira vinnarna. Putte från Postkodlotteriet var där för att dela ut vinstcheckar från scenen och Christian ”Kicken” Lundqvist och Ludvig Turner stod för underhållning.

Turen vände för Barbro

Barbro som länge varit med i Postkodlotteriet var först upp på scenen. Hon hade nästan gett upp hoppet om att vinna, men plötsligt vände turen, då guldvinsten landade i postnummer 603 61 i Norrköping. Barbro som har flera lotter, var en av storvinnarna och lämnade Postkodfesten med en vinst på drygt 143 000 kronor.

- Jag trodde inte det var sant, jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva det här, säger en lycklig Barbro.

Åsa vinner stort

En annan vinnare som fick komma upp på scenen och ta emot vinstcheckar från Putte var Åsa. Hon berättade att med lite extra pengar ska det investeras i en bättre dragbil till hästsläpet. Och med 5 lotter i Postkodlotteriet blev det en vinst på totalt 239 000 kronor. Stort grattis!

- Jag blev jätte förvånad och kände att detta är inte sant. Detta känns väldigt bra, avslutar en lycklig Åsa.

Läs mer om vinnande postnummer i Norrköping här

"Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva det här"

– Barbro, Guldvinst 2019


Publicerad: 21 sep 2019