Glada vinnare i Alingsås

Under vecka 45 hade postnummer 441 93 tur och fem nya vinnare fick dela på en miljon kronor. Putte från Postkodlotteriet hade nöjet att få träffa Getrud, en av veckans vinnare, som fick en överraskning hon länge väntat på.

Getrud vann trehundratusen kronor från Postkodlotteriet, här står hon tillsammans med vinstutdelaren Putte med sina checkar i handen

Gertrud, vinnare från Alingsås

Storvinst till Gertrud

Gertrud bor i Alingsås och var samlad med barn och barnbarn när Putte plötsligt dök upp för att överraska henne. Med sig hade han ett gäng guldkuvert.

- Dig har jag väntat på, säger en väldigt glad Gertrud samtidigt som hon kramar om Putte.

Hon berättar om sorgen om att ha förlorat sin man ett år tidigare och inget i världen kan ersätta det, men också att hon med sju barnbarn i familjen positivt välkomnar varje litet tillskott. Och för att sätta lite extra guldkant på denna novemberdag hade Putte med sig tre guldkuvert som han lämnade över till Gertrud.

Stämningen är minst sagt på topp när hon hemma i sitt kök omgiven av familjen fick dra check efter check, med en vinstsumma på drygt 333 000 kronor.

- Jag har varit änka i ett år nu, men om min man varit med så hade han varit lika glad som jag är just nu, fortsätter hon skrattandes.

Nu ska familjen resa

- Nu kan jag åka utomlands och hela familjen ska följa med. Det här känns verkligen jättekul, avslutar en glad Gertrud.

Stort grattis till alla vinnare i Alingsås!

"Det här går inte att beskriva"

– Gertrud, Fredagsvinst 2019


Publicerad: 08 nov 2019