Stor vinstglädje i Storvik

När Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra ringde och överraskade vinnarna i Fredagschansen vecka 20 var det Storviks tur att fira. Husrenovering stod högt på önskelistan på frågan vad vinnarna ska göra för pengarna.

Siriphon, vinnare från Storvik

Glad vinnare

Först ut att ta emot det glädjande vinstbeskedet är Siriphon. Hon ser inte riktigt ut som om hon tror att det är här samtalet är på riktigt. Men det är det ju förstås. Att hon vinner 100 000 kronor är naturligtvis också på riktigt.

– Va!! Skojar du? Säger en chockad Siriphon.

Storvinst till Niklas

När Sandra får tag i Niklas, eller vinnar‑Niklas som hon kallar honom, är han i Sandviken och jobbar. Niklas är snickare och det passar ju bra eftersom han har renoveringsplaner för det egna huset. Men han konstaterar samtidigt att husrenoveringar, det är ju en ganska dyr historia. Då är det väl tur att Niklas har två lotter – och att han sammanlagt vinner 200 000 kronor.

– Oj! Skapligt. Det var inte illa, säger Niklas och ler stort.

Niklas, vinnare från Storvik

Firar med matlåda

Angelika står utanför sin lastbil, eller som hon säger: sitt rullande kontor, när Sandra ringer för att överraska henne. Hon berättar att hon är lastbilschaufför främst för frihetskänslans skull. När hon får veta att hon och 12 av grannarna vunnit i Fredagschansen utbrister hon:

– Äntligen!

I Sandvik verkar det som om det bor en hel del händiga husägare. Angelika köpte hus för åtta månader sedan, och i likhet med Niklas kommer pengarna gå åt till renovering. Hur firar man en vinst när man är på jobbet som lastbilschaufför? Med en fin matlåda någonstans förstås, avslutar en lycklig Angelika.

Stort grattis till Sandviken och veckans alla vinnare!

Nej!? Va! Åh vad härligt!

Angelika i Storvik vann 100 000 kronor


Se när vinnarna överraskas

Publicerad: 15 maj 2020